2012-06-17

Kan inte sova och klockan är snart 4på morgonen. Det började med att jag spelade WoW och sen blev det så kallt i rummet så jag kunde inte sova :/. 

Sommarens planer börjar smidas och jag tror att jag sticker med Cheppi till skärgården då jag inte orkar umgås med finspång bondelit (jag menar inte mina vänner såklart <3 De vill jag ju vara med). Sen sticker jag nog till Finland en snabbis för att hälsa på en släkting. Resten av sommaren har jag ingen aning om hur den ser ut men jag kommer väl försöka tjäna pengar där jag kan eftersom att det inte blev något sommar jobb i år.  Men ska försöka sova nu!  Hejssvejs! :)

2012-06-16

JA, för er som läser Kan Dee's blogg så vet ni att jag vann tävlingen. Tack Kan Dee och alla ni som kommenterat och grattat mig. Kul att se att folk gillar bloggen även om jag inte skriver ofta. Hade tänkt att bli mer aktiv men jag spelar faktiskt hellre Wow eller Dragon Age, eller umgås med familj och vänner såklart. Får se om det kanske kan bli en bloggare av mnig. Men om jag ska vara ärlig så skriver jag mest här när jag behöver ventilera mina tankar som ofta kan vara många och dessutom hårda. 

Har tagit examen nu så jag antar att jag kan säga att jag är arkeolog nu! Men det bli ändåp Uppsala i höst och jag längtar! Nu bor jag hemma i Finspång igen efter att ha bott i super tråkiga visby i 3 år kommer jag nog ALDRIG vilja åka tillbaks. För er som varit där på sommaren har ni inte ett skit att säga till om, fördet är absolut inte samma sak att fira semester på en sommar ö som förvandlas till ett fängelse över vintern.

Här är lite bilder fårn de senaste veckorna :)


Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0