Badest thing around town,

JA, idag var jag i skolan för första gången och jag älskar det redan. Känns jätte skönt det är en fin och bra miljö och väldigt blandat folk vilket jag älskar. Var dessutom på min första föreläsning den var riktigt intressant och vi pratade om Arkeologisk teori och praktik, en liten itroduktion dvs.

Ikväll är det hatt och mustasch party, YEAH folk går in för det också och det känns så fruktansvärt bra. Är ju van vid motsatsen. Skulle bara uppdatera lite nu ska jag göra mig iordning för min nollning börjar idag.. yes ;P


Puss saknar er!

Truth hurts,

Jag mår underbart idag. Jah har nämligen blivit förälskad .. och det känns helt underbart och han heter Chuck Bass! Obesvarad och hopplös förälskelse men en sann sådan. Den är ju inte ny direkt utan mer återuppväckt av allt Gossip Girl tittande denna helg. Jag älskar det, det känns bra att vara en drömmare som jag.

Puss på dig

so long finspång,

Ja, igår var jätte lyckat! Det var hur roligt som helst och jag tror att alla hade roligt. Det är så skönt att slippa Finspångs fester! Vi träffade en massa roligt folk, spelade spel och lyssnade på musik. Vi var på förfest utanför Patrick och sedan drog vi vidare ner till Rindi och det var hur roligt som helst. Om man ska se det från den fesliga vinkeln så saknar jag inte Finspång ett jävla skit. Alla är så mycket annorlunda här, mer öppna. I Finspång är det inte alls så när (om) man är på förfest. Jag älskar Gotland so far i alla fall! Tjejer om ni läser detta så ta inte illa upp det är roligt att festa med er också. Men ni vet att jag är i behov av mycket folk och variation. Det finns inte i Finspång.









Gotland here I am,

Ja, just nu sitter jag i Amandas lägenhet som jag kommer att bo i ett tag tills vi hittar ett eget place. Det är jätte vackert och jag tror verkligen att jag kommer att trivas här. Har inte träffas så mycket människor ännu förutom grannen Patrick som verkar vara en trevlig prick. I kväll är det nog en fest planerad eftersom att denna granne fyller år och då är vi bjudna. Det ska bli roligt att träffa lite folk känner jag!

Det var oerhärt svårt att säga adjö till familjen. Det var nog det absolut svåraste jag någonsin gjort! Jag har ALDRIG gråtit så mycket som jag gjorde. Jag kändes bokstavligt talas som om någon slet bort en del av mig!
Kommer kännas så underbart när jag får träffa alla dem igen!


Men just nu måste Amanda ( inte jag ) plugga så jag skulle bara uppdatera lite granna.

JAG ÄLSKAR ER!!!!

puss & kram Amanda

Kära vänner,

Har precis sagt adjö till mina närmsta vänner. Kändes tungt, försökte vara stark och inte gråta. Men så fort de lämnat min uppfart kom det. Eller de hade inte ens lämnat den de hade satt sig i bilden och stängt dörrarna.

Vi skulle ha en liten adjö middag så det blev grillande i mörket i vår trädgård . Vi satt under klar stjärnhimmel och det kunde inte blivit bättre. Tack tjejer, ni betyder jätte mycket för mig! Jag kommer sakna er jätte mycket, helt otroligt mycket. Vet inte hur detta ska gå. Men jag har ju i alla fall Amanda där nere och det är en oerhörd tröst måste jag säga! Vet inte hur jag skulle gjort annars!

PUSS PÅ ER!

Jag vet inte,

Jag kännermig jätte glad för att jag kommit in. MEn samtidigt kan tårarna inte sluta rinna. De har runnit så mycket idag att mina ögonlock är svullna, mina ögon är röda och mina tårar är slut. Varför är jag ledsen undrar ni då?
För att jag är en oerhört känslig person och står min familj så jävla nära att jag inte vet vad jag ska göra utan dem. Självklart är jag väldigt ledsen för mina vänner med, men det känns helt annorlunda. Min familj är mitt allt det kan ni fråga vem som helst, jag kommer att sakna de där små vardagliga saker som till exempel när jag har tråkigt så finns det alltid någon nära mig att prata med , kramas med eller pussa på. Alla har sin speciella plats i mitt hjärta och jag bara vet inte hur jag ska klara mig utan dem.. Det finns inte ord för vilken saknad det kommer bli.

Men jag antar att det kommer en tid i ens liv då det är dags att bryta loss. Bli mer självständig, ta sig ut i livet och prova på nya saker m.m. Men låt mig få sörja  jag är sentimental, herregud det här är en Amanda som tjuter till Harry Potter, Vänner till och med till jaa ni förstår grejen! Det är hälsosamt med tårar, lika hälsosamt som med skratt.



  Har inte bilder på alla på denna dator.














































We will never see the truth around,

The paranoia is in bloom, the PR
The transmissions will resume
They'll try to push drugs
Keep us all dumbed down and hope that
We will never see the truth around

Another promise, another scene, another
A package not to keep us trapped in greed
With all the green belts wrapped around our minds
And endless red tape to keep the truth confined

They will not force us
They will stop degrading us
They will not control us
We will be victorious

Interchanging mind control
Come let the revolution take it's toll if you could
Flick the switch and open your third eye, you'd see that
We should never be afraid to die

Rise up and take the power back, it's time that
The fat cats had a heart attack, you know that
Their time is coming to an end
We have to unify and watch our flag ascend

They will not force us
They will stop degrading us
They will not control us
We will be victorious

I woke up in the morning,

I woke up in the morning, about 6 am. And It's another beautiful day.
Jag började jobba klockan 7 och klockan 9 slutade jag, jag cyklade hem käkade frukost med Jenny och William, lirade lite GH: WT och sen tog jag en tupplur. När jag vaknar får jag ett samtal " Om du tackar JA är du antagen till Internationella Arkeologi programmet". Efter att en chockad jag gråtit ett tag och sagt detta till de flesta så tackade hon ja.
Nu måste jag bara ringa och säga upp mig, sen drar jag och gör Lara Croft STOLT!


Augustifesten,

Jag har varit inne i stan varje dag under Augistifesten och det har varit bland de bästa dagarna den här sommaren!
Första dagen var vi på ett mysigt Café och firade gullungen Evelina, dagen efter var det Rix Fm festivalen ohc fyrverkerier med Amanda Alex och Ida. Och tredje dagen var det fest , som urartade ganska mycket. Förfesten var hel ball men det blev alldeles för många shots för min del, jag drack vatten emellan men det fungerade inte. Jag blev nästan utslängd varför vet jag inte. Och jag tappade legget och min fina nya kavaj!
Fjärde och sista dagen så vaknade jag med huvudvärk och gick till jobbet och försökte verkligen jobba hårt. Men efter det drog jag hem och sov och vaknade av att skutten ringde mig med glada nyheter! De hade hittat mitt leg i Eves väska! Yes , och sen kom Dennis och Simon och hämtade mig så drog vi in till stan igen och gick runt lite på marknaden och sen drog vi hem till Skuttilus och Moggelito och spelade lite Wii, sen var det dags för att åka hemåt och sova.

Och idag har jag jobbat och fått ännu mer glada  yheter, Min kavaj är funnen och är nu hemma hos mig! Yes :D







Nu sittere jag här och ska just nu gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon.

Puss

- Amanda

This is not your song,

Jag sa ju att jag skulle uppdatera. Okej kvällens funering. När ska jag någonsing bli kär?
För min egen del verkar det bara vara något som bara finns på film. Jag är väldigt skiftande i mina åsikter
vad gäller kärlek. Men det ståpr alltif fast vid att jag vill bli kär. Kanske får man bara en kärlek i livet? Om ens det.
Jag har aldrig varit kär, det känns konstigt. Förälskad javisst, men inte kär! Jag vill ha de där folk verkar ha (utan att vara toffel).

Jag kan fortsätta i en timme till men jag orkar inte. Det jag vill säga är att jag nog saknar något som jag inte ens vet om jag känt. Och om jag inte vet om att jag känt det så har jag inte upplevt det. :)



Kom på en sak. Jag har nästan varit kär det var påbäg tills en massa skit kom emellan och han ser på mig nu så smälter jag. Det måste väl vara nära?

Hard work, work,

Nu är jag äntligen vaken. Försökte sova lite längre men jag kände mig oerhört stressad av någon anledning, vet inte vilken. Nu har jag käkat frukost och pratat med Amanda första gången sedan hon flyttade till Gotland!
Saknar dig Amanda men jag håller just nu på att kolla runt lite efter billuga flyg och så vidare. Så snart kommer jag och jag längtar!

Jag har lovat mig själv att uppdatera mera, men jag skulle gärna vilja köpa en kamera eller något så att jag kan få in lite mer bilder också? Det gör ju det hela mycket roligare! Men nu måste jag börja göra mig iordning för lilla jag ska dra och jobba nu. Och efter det är det dags för personal möte men när jag kommer hem ska det slappas och läsas. Jag ska försöka ta mig igenom " När jag hör din röst". Jag avskyr bella i den här boken hon är patetiskt och därför har jag blivit seg på att läsa!

Men uppdateringar kommer sedan.

Btw läs Amandas blogg  här.

Pusshejs

- Amanda

And now I want it bad,

Igår var en helt perfekt dag. Det var Evelinas 19års dag och den började med att jag coh Evelina drog ut på en promaned med Mozart. Vädret var perfekt det var varken för kallt eller för varmt! Sen var kag barnvakt ett tag och därefter drog jag över till Evelina och slingade hennes hår, och det gick hyufsat i alla fall.

Sen bar det av hemåt igen för att käka, vila och göra sig iordning för kvällen. Jag, Amanda, Evelina, Josefin och IDa drog in till stan och fikade på ett underbart litet café som hette "Gubbens Trädgårds café" eller liknande. Det var hur mysigt som helst det hänge ljukulor från träden och det såg verkligen ut som en trädgård från det äldre Sverige. Atmosfären var att rekomendera, men det drickbara var inte det godaste laget.  Aliminuim cola ? Men jag tryckte i mig en underbart god smörgås med Bacon & kyckling röra på. Tummen upp!


Sen promenarade vi längs strömmen till underbar musik, jag skojjar itne det var som tagen ur vilken film som helst! Vi dansade lite vals och whatnot. Och sedan började fyrverkerierna, det finns ingenting jag älskar mer än Augustifesten under sommaren! Det äer nämligen den enda action vi från finspång får se om vi inte rest någonstans det vill säga. På vågen hem hade vi allsång i bilen som finns på film förövrigt, När vi kom hem var det dags att säga adjö till allas vår kära Amanda som far till Gotland imorgon! Hon ska plugga Internationell Arkeologi. Kommer sakna henne otroligt mycket, men jag kommer ner (?) till henne snart. Och dessutom så slår jag följe nästa år då jag också SKA plugga samma sak.

Amanda du är otroligt modig som gör detta. Och Vi alla är fruktansvärt stolta över dig och du kommer komma så långt och du kommer att träffa nya vänner där nere, vi får bara hoppas att du inte glömmer bort oss här hemma! Du behöver inte oroa dig för någonting för du är bland de mest interlligenta personer som jag känner, ta varje dag som den kommer, stressa inte för mycket. Kom ihåg det är inte slutet utan det är bara början på ett nytt kapitel!

Go TEAM AMANDA Go!


I do it cause I love it,

Fortfarande bitter. Men jag ska komma på något bättre än det där, Jag ska härifrån


Sometimes the road may seem too far
You never really know for sure
If you're ever gonna make it
Sometimes the end may seem so far
You never really know for sure
If u got the strength to make it

But you gotta remember
Sometimes it's gonna be days like this
Sometimes it's gonna be rain like this
Sometimes you're gonna feel pain like this
Sometimes you gotta work hard for it




Busy summer,

Jag har inte haft tid att blogga. Eller nej stryk det jag har inte velat blogga. För jag har ett liv utanför datorvärlden.
Jag har haft en riktigt underbar sommar med mina vänner, vi har badat, åkt på utflykter, käkat glass, sett på film och festat, och så mycket mer.

Dessutom har jag jobbat hela sommaren på Aktivhälsocenter, och det har varit jätte roligt och jag fortsätter i höst!
Tjejerna har planerat en resa till Malta som jag tyvärr förmdoliegn inte kommer kunna följa med på, jag känner det. Lite synd eftersom att det här skulle vara en resa "för tjejerna i gänget". Haha, jaa verkligen?
Kalla mig tjurig men ajg kommer inte att prata med dem om de ens visar mig bilder fårn resan. Kalla mig egoistisk men jag har velat här ifrån SÅÅÅ länge och så råkar jag ha ett jobb ohc kan inte ta ledigt hur som helst . Ajja, jag blir arg på mig själv också . Men jag har ockås kommit på det positiva med att jag inte kommer kunna följa med. Jag kan spara ihop pengar till en resa som jag verkligen vill åka på. Typ dra och backpacka någonstans! Det känns helt underbart!

Därför har bestämde jag mig idag för att inte vara bitter. Jag ska till en dröm destination istället. Men eller utan någon!
'
Nu har jag updaterad lite i alla fall. Nu ska jag städa och sen ska jag in till Stan och Handla presenter :)

- Amanda

Let's do it



Det är tur att jag har en vän som du :)

Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0