idag,

Skytten 23/11-21/12

Du känner inte riktigt att du får den uppmärksamhet som du förtjänar. I övrigt dock en mysig dag.

hmm ... Ja , det är väl bara att vänta och se. Känner inte  så ännu i alla fall :)

Valborgsmässoafton,

Idag är det Valborg minsann. Brukar vara premiär fyllan för många och en dag av många olyckor. Kanske hänger det ihop med att valborgsmässoafton en gång varit en dag mot häxor och onda andar. Förmodligen så brändes många häxor just den här dagen, kanske har det fört med sig otur? :O
Idag blir det mys för min del, ska inte dricka mycket alls utan det blir grillning med tjejerna och sen får vi se. De ska dricka men jag har i alla fall en nykterist med min Jennifer :D 
Men ska jobba nu , vi hörs  Puss på Er!

Our Love is like a song, ,

Did you forget
That I was even alive
Did you forget
Everything we ever had
Did you forget
About me

Did you regret
Ever standing by my side
Did you forget
What we were feeling inside
Now I'm left to forget
About us ...
And I can't forget at all

Mmmi likes it, Mammi wants it!,

chicy.se, jätte bra. hittade massa fina plagg! Jag vill så gärna ha!
Imorn är det sugig skola sen är det dags för mig att dra till stan och
leta efter student klänning! Ska försöka hitta ett par balskor också,
någon som har några tips om ställen att leta på?
Tänkte hitta något fint sommar plagg också det tänker jag unna mig fastän jag inte förtjänar det just nu..







Äventyraren,


Jag vill så gärna åka utomlands just nu!  Vill någon följa med mig?
Och jga menar itne någon charter resa med massa fest, utan en
mer äventyrlig resa, typ backpacka genom Thailand eller Australien.
Inte bara sitta o steka i solan hela dagen för att sedan göra sig iordning
för fest, känns som att den biten är förbi.  Jag vill uppleva lite mer!


Idag händer det grejer hörrni! Ska hem till Pappa efter skolan och då ska vi
göra listor och inbjudningar till min student skiva. Det blir inte till att bjuda så
många kompisar eftersom att de flesta har studentskivor själva, plus att det här
är ju någonting för familjen tycker jag. Det rä väl inte roligt för vännerna att umgås
med min släkt liksom. Sen blir det att skriva klart Samhällen förresten, för den är
inte klar på långa vägar .. nu när jag varit sjuk har det inte blivit mycket arbete gjort, tyvärr..
Ajja nu börjar Media, dags att "jobba", för det gör vi så mkt här .. 
:)

Puss på Er!

I dagens,

Skytten 23/11-21/12

Du plockar fram dina mest impulsiva sidor och det skapar en riktigt spännande, utmanande måndag.

hmm .. får se vad jag plockar fram ;)

SOL,

Vilket härligt väder!  Här måste solas, ikväll blir det dubbeldans IGEN. Men den här gången är det bara för att göra Josefin sällskap det är hennes första kväll när hon faktiskt ska jobba! Så hon måste ha lite stöd tycker jag :)

Men nu är det ut i solan igen skulle bara göra en oerhört dålig uppdatering! 
Puss på Er!

BUTTERCUP,

I need YOU, more than anyone baby!



Mitt bröllop ,

mitt bröllop ska vara såhär ! :D

http://www.jesper.nu/filmer/wtf/4627-FOrsta_dansen/

så romantiskt! :D

dricka öl,

brist på annan titel.   hej, hur mår du?

Just det,

Just det jag vill be om ursäkt för ett argt inlägg lite länge ned. Det handlade om en person som var väldigt feg i mina ögon. Jag tycker synd om denne för denne personen har itne haft det lätt i sitt liv. Jag har precis fått höra en massa tråkiga saker och jag ber jätte mycket om ursäkt. Men det var fortfarande fegt gjort.. Men jag om någon borde verkligen veta att uppväxten formar oss som människor, och tyvärr hade inte denne den bästa. Jag rä ledsen om du sett det där arga inlägget . Men ja blev bara arg för att jag bryr mig om dig.

Förlåt :)

Kram på dig

Frisk som en..,

NEj, inte frisk ännu. Rösten är fortfarande inte återställd. Men jag har ingen feber! Och glad är jag för det.
Idag är det studiedag och det blir mycket "komma ifatt"-arbete. Men det känns bra att få det gjort tycker jag. Annars har jag ingen aning om vad som sker, kanske ska köra lite eget SPA så jag kännermig fresh till skola imorgon ;)

Skytten 23/11-21/12

Onsdagen börjar inte bra men det ser lovande ut efter lunch. Många småsaker ordnar dig av sig själva.
/Aftonbladet

J
a , Då kommer jag alltså ha en bra dag med tanke på att min dag började klockan halv ett ;)

Men nu ska lilla mandisen gå och läsa lite psykologi och arbeta med lite Cuba!
Hade fint guys!
Puss på Er!

sicksicksick,

jag är sjuk och orkar ej uppdatera. För det är så varmt här vid datorn. puss på er

If you,

"If you obey all the rules, you miss all the fun"
- Katharine Hepburn

Projektmässa,

Nu är jag vaken efter en välförtjänst sovmorgon. Och sjuk har jag blivit också. Min hals är så svullen att jag knappt kan svälja. Men tyvärr måste jag pallra mig till skolan för de andras skull. Jag är ett halsbarn har alltid varit, jag råkade tänka " det var längesen jag hade ont i halsen" och vips! Nästa morgon var halsmandlarna svullna som idioter! Det var länge sen jag hade såhär ont, men jag är van.
Projektmässa som sagt idag, blir nog inte så roligt att stå där i kalla gympasalen eller wherever. But sometimes u gotta do, what u gotta do!

Nu ska jag försöka vara lite positiv. Snart kommer Jennifer ohc Josefin och hämtar mig (hoppas jag). Tycker detär snällt av dem att skjutsamig en varsin ros till er, inte för att ajg har några, men detär tanken som räknas!

Puss på Er!

STUDENTEN!,

Okej, jag är fortfarande arg, Men idga fick vi våra student mössor! Jiippiii!
Min satt lite tajtare än jag önskat men ändå bra, och mitt champagne glas är jätte fint :D
Och nu sitter jag och kollar en massa program jag vill gå, ohc jag har hittat två som passar mig utmärkt!
Josefin sa att ett av programmen var som att läsa om mina intressen ( inte med de orden ). Nu ska jag göra lite nytta vi hörs sen senare ! 

Puss på Er!

Hycklare,

Vi går runt och säger att vi tycker att det är så dåligt att man inte man vara kompis med de motsatta könet för att det blir en massa snack. Men sen när någon väl är det blir det en jävla massa skitsnack och avundsjuka. Bara för att man är kompisar måste man ju hålla på liksom! Det är ju klart. NAE för i helvete det måste man inte. Jag är så fruktansvärt jävla trött på att det ska bli en massa jävla piss snack om att man gör en massa annat när det man egentligen bara gör är umgås kanske spelar spel eller snackar skit om hur dagen har varit. Det är skönt att vara kompis med killar, det är inte samma sak som med tjejer pga man slipper allt komplicerat missförstånd emellan. Och det är skönt att kunna ta det lungt ibland.  Varför tror ni ingenting när jag umgås med mina tjejor? Det är ju precis samma sak, de är mina vänner? NAe för att man inte gör det helt enkelt! MEn håller inte på med sina vänner oavsett kön!

Om ni går runt och säger att någon rör sin kill kompis eller whatever så vill jag, väldigt gärna, att ni tittar er i spegeln och frågar er själva en sak. Fråga er själva "Håller jag på med mina kompisar?" Svaret blir NEJ, FÖR det är mina kompisar.

Jävla hycklare säger jag till dem som går runt och säger att det är tråkigt att man inte kan umgås med sina killkompisar, när de i själva verket går runt och tror en massa saker om dem som gör det.

PUSS på ER!

Äckel stad man bor i,

Det är så otroligt att fokk jämt ska gå ohc tro elaka saker om mig. Ja är så himla trött på det! Jag är INTE samma person som jga var för 4-5 år sedan! MÄNNISKOR UTVECKLAS för i helvete! Gör det ni med! Jag är så trött på att folk går o släpar mitt namn i skiten när jag för en gångs skull på hur långe som helst mår jätte bra!
Säg  eller tro inte saker förns du har all jävla fakta. Prata gärna med mig om det också!
Jag är så trött på all himla high school skit och jag ska med nöja vända ryggen mot finspång sen.

Jag kan sitta här och babbla hur mycket som helst om hur jag är trött på det här men jag orkar inte mer, jag har kämpat nog med alla jävla rykten som går hit och dit. Jag orkar inte mer, jag tänker inte bry mig längre. Det blir ju aödrig bättre? Jag tycker verkligen synd om de människor som inte har något liv själva och därför måste gå runt och hitta på saker själva för att må bättre. Ni är så jävla små människor ...

Hejdå

What it is about,

It's not about what happened, it's about what's to come..

Vad är klockan fröken?,

Vet ni när jag gick och la mig "inatt"?  Jag kom hem vid tjugo över 5 och la mig halv 6! Men vet ni vad det bästa är? - Jag pallrade mig till skolan i alla fall ( började ju 12). Då kan man ju fråga sig? Vad gjorde Amanda inatt? - Jo jag umgicks med en kär vän och rpatade stund så råkade klockan bli lite väl mycket! Men det roliga är att jag inte är så trött, men jag kommer nog somna som en stock ikväll :)
Sitter just nu så skolan och gör inte ett piss, har egentligen samhäll nu. Men jag har inte gjort klart arbetet så tänkte att jag kanske skulle börja där.. Sen ska jag träffa Ermin som har min fina sko! Och Skuttilus har min andra för jag råkade tappa dem , så bra som jag är liksom. Jag hade ett par andra på mig som var lite mer bekväma, och så lade jag de fina skorna i väskan. Och de trillade ut!
Vad ska jag mer göra då? - Jo, jag ska faktiskt söka till universitet och högskolor! Och sen ringa jobbet och kolla referens ( jag är sen och kommer inte få jobb i sommar jag vet!)

Men tudiluu nu ska jag dra!
Puss på Er!


(det är ingenting att skämmas för, saker händer)

Årsbok,

Sitter här nu ohc försöker fylla i saker i årsboken. Jag har kommit på en massa grejer som skulle kunna vara med, men frågan är ju om man vill? Det ska ju vara roliga saker tycker jag, lite smått skämsiga men som man ändå kan dra till med!  Någon som har något tips på citat eller stordåd från min sida? :)

Because when I arrive I bring the..,

Alltså min dröm inatt.
Jag flög till JApan för ajg skulle bli röstad till någonslags administratör haha, och sen helt plötsligt så fanns det massor av folk från min närhet här i Sverige där? Och de skulle rösta på mig. Och för att de skullerösta på mig så var jag tcungen att vinna något slags undervattens spel* . Och ju mer jag körde detspelet och vann desto mer röster fick jag av de Japanska medborgarna. Helt sjukt. Och en dle av mina Malta vänner var där Farhan, Rostem, Moe, Saba, Johan & Karin! Gud vad jag saknar dem.. Men i alla fall drömmen slutade innan jag fick reda på om jag vunnit och det var väl bra för de släppte ner hajar i bassängen där tävlingen började!


*Man höll en mini motordriven båt i händerna som man åkte efter i värsta korridorerna med faror och speed sträck som man var tvungen att klicka på för att få lite boost. Hur coolt som helst!!

Still alive,

OJ! Vilket lov det har varit, Sista lovet också så det är väl bra att det blev bra?
Jag har gjort någonting varje dag ohc det känns verkligen som att jag har tagit vara på lovet. Jag har INGE regrets! Och det brukar jag ha, speciellt om jga har druckit. Men nej då, inget sådant den här gången och det känns fruktansvärt skönt!
Okrj, jag kom på att jag visst ångrar en sak. ..Jag har ju inte gjort något skolarbete överhuvudtaget! Och det hade jga verklogen behövts.

Men jag tycker att det är idiotiskt att ge läxor över lov, därför väljer jag att inte göra det, haha!
Vad har hänt nu över lovet då? Jag har umgåtts med Josefin nästan varje dag. Fredag var det NIce, lördag var det spelkväll som råkade bli lite dricka och komma hem väldigt sent. Söndag var det nog dags att spela igen. Och måndag-tisdag-onsdag tog jag det lite lungt och var hema lite och sen träffade jag lite folk. Och Torsdag var det shopping och klippning som gällde. Hittade ett par jätte fina ljusa leggins från Bikbok och ett fint rosa linne från samma. Sen träffade vi skuttis och hans kusin Dennis, och Moggelito. Jätte trevliga grabbar det där! Då var det spel med dem som gällde , Ida och josefin var med ett tag men drog hem, då blev det bara jag och grabbarna kvar. Blev kvar där ett bra tag.
Sen fredag var det påskmiddag med Släkten Tuohimaa- Bravo , och maten var jätte god! Men eftersom att jag lider av Tuohimaa magen kunde jga inte äta för mycket.
Efter det drog jag till Josefin så solade vi ioch sne käkade vi och efter det drog vi hem till Ida för att titta på så ska det låta. De tittade på Grillad med, men det sög så hårt så jag somna. sen var det LÖRDAG!!! äntligen så alla vi hade längtat.

Lördagen började med att Släkten Berggren kom hem till och och fikade, jättemysigt med lilla Rut också :)
Sen bar det av hem till Josefin för att göra sig i ordning och sminka henne såklart coh sne var det förfest hos Jennifer (säger vi) och riktigt roligt var det. Amanda, Ida, Josefin och Jennifer var med och det hade inte kunnat blivit bättre gäng, nästan iaf. Och då var kvällen igång.. Drinkar,lekar och massa folk. Det hände grejer och det var mycket dans. Precis som det ska vara! MEn det visade sig att det typ bara var jag som hade roligt, blir alltid så. När Josefin och Ida har roligt har jag tråkigt och tvärtom. Men sådan tur var ju att JEnnifer hade roligt, Amanda försvann fårn mig under kvällen. MMEn jag tror nog hon hade roligt! :) Men kvällen var inte klar bara för att dubbeldansen slutade. Nej då, jag åkte till sjukhuset med en kär vän som gjort sig illa. Det gillar vi inte. Och så får vi vänta typ 2 timmar på att de ska säga att vi får komma tillbaka nästa dag! Usch vad jag avskyr sjukhus och deras personal! MEn sen drog vi hem till Skuttisen och tittadepå tv och somnade och sen kom jag hem vid typ 9? Och det var varmt ute!
Söndag jag sov hela dagen. Vaknade klockan 8 på kvällen och drog hem till Ida med Josefin och sen drog vi ut på en liten picknik med Disney-låtar och chips och mycket vatten! Vi åkte lite varsom, på vägar jag inte varit förut. Och sen bar det av hem till Skutten igen där vi spelade lite Wii!
Måndag Idag hade jag och Josefin tänkt att äta glass, Och ikväll ska jag Ida och Josefin titta på Aristocats! Men jag ska också försöka med att med att jobba lite. Men det blir ju lite svårt eftersom att jag inte har någonting hemma! Ska fan stanna hemma imorn och jobba ikapp för jag har  nog redovisning imorn . Och jag har inte skrivit någnting kom jag på! Eller ska jag dra till skolan och stirra faran i vitögat och skratta högt? Äh, jag tror det blir den istället. Göran är inte ett dugg farlig! Han klarar jag jätte lätt :)

You know..

You know the actions you do speak louder than the words you say.

Seg,

JA, jag är väldigt seg på att uppdatera. Men det är bara för att jag gör en massa andra saker hela tiden. Helgen har varit full rulle minst sagt. Fredag NICE. Lördag var det spel kväll och öl råkade bli inblandat så vi kom nog inte hem förns vid aa..riktigt sent var det i alla fall. Söndag var det dags för film inspelning och precis som vi hade gissat innan ¨så var det inte många som kom! Media folket är så fruktansvärt förutsägbara i alla fall de från den andra delen av gruppen. Men det gick väl bra bara att det blev så blåsigt och kallt helt plötsligt!

efterdet var det dags för Josefin och mig att dra oss tillbaka till vårt nya boende. Josefin somnade runt 3- 4 och jag vid 5 och jag LOVAR, jag ställde klockan flera gånger men ingen av oss gick upp förns vid halv 9. Sen drog vi till Skuttis och spelade lite Wii med han och Mogge. Och jag har numer en egen gubbe , hihi.

Sen igår vad det laga mat, träffa släkten, jobba och träna som gällde. Sen träffade jag Josefin och vi gjorde ingenting speciellt.
Idag käkade jga frukost i solen ohc läste min Samhäll C bok. Den är inte överdrivet bra, men ganska intressant. Och nu ska jag packa för jag ska träna bodypump(?) idag med mikaela.. Så , jaa det är väl det som har skett och kommer ske..

Puss på Er!

Dagen efter,

Vilken härlig dag! Det är sol och jag har redan varit ute.  När jag vaknade drog jag ut för att möta min kära mor hon hade och med sig en sak som jag behövde. Sen drog jag upp och chilla på hotell rummet. Min roomate låg fortfarande och sov, så jag fick roa mig själv med att titta på "rent hus" haha.  Sen tittade jag utanför fönstret och vilka stog där om inte John och Sagge. Drog ut och käkade glass med dem, jätte mysigt faktiskt. Nu har många saker ordnat sig!

Igår gick det bra, lite krångligt eftersom att det var första gången i Garderoben. Men lite duktigare på matematik blev jag ju i alla fall! Inte lika mycket folk som jag hoppats men mer än väntat i alla fall. En del folk var tröga i huvudet, vissa inte :)

Det var kul att träffa folk. Det var kul att prata med folk som man inte pratat med ett tag. Så otroligt kul var det faktiskt! :D
Det var jätte roligt att stå i garderoben. Jag och Josefin hade sällskap av Skutten och Adis. En lyckad kväll faktiskt :)

Men nu ska jag nog hejm och äta god mat!  See ya

Puss på Er!

Horoskop,

Skytten 23/11-21/12

En ganska rolig fredag blir det, och avslutningen kan bli magnifik. På kvällen är du charmig och framåt.


Låter ganska lovande. Eller hur Skyttar? :)

T-t-t-today,

Idag är det tråkigt väder och kallt, idag är det tråkig skola ohc idga är det fun-Nice!
Det blir mycket att göra, hade ju tänkt sitta i solen tills Josefin slutar. Men nej, vädret ska suga.
Det blir nog hem och ta igen sömn tills hon slutar i stället!
Hittils har inte mycket hänt (klockan är ju bara 09:53). Jag sov, jag vaknade jag gick till skolan.  Ja, just det min syster blev ju arg på mig också för att jag inte hade väckt henne så hon försov sig. Det var alltså inte mitt uppdrag att få upp henne ur sängen egentloigen, men hon tänkte nog att jag borde ha väckt henne eftersom att klockan var efter halv åtta. Men sist jag gjorde det hade hon ju sovmorgon? Hur ska jag veta? hehe, men hon hann till skolan i alla fall.
 Jag borde nog skriva på mina psykologi saker nu tycker jag, jag kanske kommer tillbaks senare. Annars ha det så roligt på NICE ikväll ;)

Inte svära,

Nu ska jag ingå i en pakt med mig själv. Ska försöka att minska på fula ord. så istället för vissa saker så har jag börjat säga pissråtta. Det blir många pissråttor på en dag, men det låter bättre än vissa andra ord jag brukar använda! :)

Det blev ingen träning idag, fy! Men jag och min lille bror drog runt centrum. Affär efter affär gick vi till men ingen hade den glassen som han ville ha1 Och snacka om att vi var trötta när vi kom hem så jag kände att det var träningen för dagen. Jag kommer träna massa nästa vecka så det tar jag igen!

Imorn är det Nice och det går jätte bra. Sålt många biljetter och det är många som ska betala vid dörren och så!
Me like it, och för att övertala ännu mer folk ( kanske lite mer under 18) - Killar och när man går på skolfest så får man sig alltid ett strul! Det är helt otroligt, men så är det, jaa!


Puss på Er!

Nanana,

"Solen lyser, himlen är blå
Vad det är skönt att leva då!
Högt i topp går allas humör och
det rä de som susen gör!"

Årets första pinn-glass blir det nudå. Ska ner med lille brorsan till B-hallen
och köpa glass och njuta av solen tänkte vi! Sen blir det upp och hämta kläder,
så att jag kan träna sen. Det blir en rolig dag idag.

Måste dra nu folks. CIAO!

Onsdag,

Skola hela dagen, första gången på lä'nge som jag faktiskt var en HEL onsdag.
Mycket givande var det , mm.. Jag och Saggis målade påskägg och det var livräddning på idrotten.
Fast jag och Fanny var inte med.
Vad händer nudå? Nu ska jag dra och käka ute mat jag hoppas p att det bli KINA mat jag har varit sååå sugen på det nu ett tag! Ett himlans långt tag om jag får säga det själv. Sen ska väl jag och Josefin återgå till hvårt byrå-byggande!

Mer än så vet jag inte, tar dagen som den kommer ..
Puss på Er!


Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0