2012-04-29 Boredom.

Sitter som vanligt och skriver på min kandidatuppsats. Jag har hamnat i den delen där jag beskriver agrikulturen på tonga och Hawaii, vilket är en del i uppsatsen som inte intresserar mig alls. Därför vill jag gärna bli av med den delen så snabbt som mnöjligt. Så önska mig lycka till! Annars går arbetet bra. Ska försöka skriva minst 3000 ord denna vecka då jag känner att jag hamnat efter i min planering. Men har fått så många nya källor nu som jag har gått igenom, så jag antar att det är därför. Snart är det dags. Bara en månad kvar sedan ska allt vara klart och jag hoppas att uppsatsen blir bra och att den kan leda till en bra framtid för min del!
Bilden här representerar min framtida resa bort från denna gudsförgätna ö!

2012-04-25

Yes! Idagens ära har vi shoppat loss jag och amanda. Csn kom ju inatt så nu är det dags betala räkningarna och
ge sig ut i regnet för att shoppa!  Blev skor, två toppar och lite blandat. Men eftersom att den var 50%rea på bikbok klarade jag mig undan hyfsat billigt.

Just nu sitter jag och skriver på min Kandidatuppsats, vilket inte är det lättaste när man är trött och har ont i kroppen. Men det är någonting som måste göras. Försöker att skriva/läsa lite varhe dag för att undvika stressen som kan komma annars. Tänker inte ge ut idén för ALLA er som läser. Ni som är så många! haha


2012-04-20

Yes!
Jag har bestämt mig för att bli bättre med mig blogg och twitter. Twitter har jag nu gått och blivit beroende av. 
Varför vet jag itne, eftersom att jag enbart har 5 följare. Men detta ska ändras och jag ska bli uppmärksammad
har jag tänkt mig. 
Om det är någon som läser detta vill jag gärna ha hjälp med att skaffa en egen design till denna blogg och min twitter. Jag tror att det kan bi en extra hjälp och push till att fortsätta skriva. Dock vet jag inte riktigt vad jag har tänkt att nischa mig på.. Antar att det kommer bli utbildningen, alltså arkeologi och mitt tråkiga vardagsliv! 



Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0