Idag,

# bli kallad saker jag inte är.
# få skit för saker som jag inte gjort.
# att folk går runt och säger saker jag bad dem att inte avslöja.
# bråka med vänner.
# tjafsa om saker som inte bör tjafsas om.
# Gå i skolan och träffa dem som man bråkar med.
# Media filmen som ska filman på MIN lediga tid.
# att filmen inte ens är bra.
# att balen verkar bli pissdålig ( have no date )
# att jag är så jävla piss arg att jag måste skriva denna lista.

Den som ..,

"Den som handlar annorlunda av fruktan eller oklokhet måste alltid hålla kniven i handen."
- Niccolò Machiavelli

Hur fan kan du?,

Om det här är sant, vet jag verkligen inte vad jag tycker om dig längre.
Du är min släkting. Du sitter och planerar hur DU och dina "komipsar" ska
slå ner en person? Som råkar vara ditt ex nuvarande..
Och vad var anledningen då?
Att den personen är ihop med ditt ex? LILLA du, du har också hittat en ny?!
Och hur fan tänker man när man går på ett helt gäng på EN person.
Ni som var med , vet ni hur jävla små människor ni är eller?
Ni är ingenting, ingenting säger jag er! Och hur fan tänker man om man
tar en trasig glas flaska och slår den mot någons huvud.
Om du nu ville slå den här personen borde du fan ta det mellan er två.
Inte ett helt gäng, det är så jävla fegt, omanligt så jävla lågt man kan komma!!!!
Men vet du vad det värsta är? Det värsta är att du inte vågar stå för vad du gör ...


 - Med vänliga hälsningar Släkten.

Tisdag,

Dagen började med att jag försov mig. Som vanligt. Det betyder alltså att jag missade Svenskan, men hade ju inte kunnat vara där i mer än en halv timme i alla fall eftersom att jag hade tandläkar tid. Och det gick jätte bra, fick reda på att min fri tandläkar vård snart är över.. Usch sådana fina tidwer vi hade tillsammans!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Media står på schemat och vi ska filma in en pang-pang scen, wihuuu! OCh snart ska jag bege mig neråt för att träffa Stefan för han ska ha biljetter som han kan sälja. Det är ju NICE på fredag.


 Horoskop för dagen:

Skytten 23/11-21/12

Nöjen och spänning lockar. Du är också förtjust i att knyta nya kontakter, både privat och på jobbet.

-Måste bara säga att det där representerar mer vad jag gillar än hur min dag skulle vara.


Vad har hänt i helgen då?
I fredags
Lördagen började med att fira lillayster med mammas sida av släkten. Det var jätte roligt att träffa mina kära mostrar igen. Mycket prat blev det och mycket skratt, som vanligt dvs. De drog ganska sent så jag hann knappt äta innan jag skulle iväg till Josefin för att göra iordning henne och mig själv. Resten av tjejerna var där redan.  Mandy K, Ida, Jennifer och självklart Josefin! Där var det cokså mycket prat, drickande och skratt. Och en stressad jag såklart, men det är ju inte helt ovanligt om jag får säga det själv. När vi var klara typ vid 7 halv 8 drog vi ner till vår lilla förfest , men Josefin och IDa lämnade oss ett tag för att hämta boysen och det tog sin tid!
Vi spelade Biljard, dart och lite pinball och drack förstås och sen var det dags för dubbeldansen. Det var jätte roligt men jag kom ifrån tjejerna som vanligt och spenderade min tid på dansgolvet. Jag borde sluta dricka vodka för det ger mig minnesluckor - spelar ingen roll hur lite vodka det blir. Det resulterar i alla fall i minnesluckor. Alla drack för en gånmgs skull - och alla blev fulla, haha!
Hoppas the boys hade roligt också, och hoppas det kommer tillbaks på fredag när jag och Josefin har Nice!


Är du glad du B-sson? :)
Och söndagen spenderade jag framför min tv med "friends" säsongerna! :D

On top of thw world is NICE,

Hear ye, Hear ye!
Skolfest på NICE på fredag!!
Välkommen!


Jag orkar inte 2,

Jag orkar faktiskt itne bry mig om vad ni finspångsbor säger. Det är mitt liv ingen annans. Mind your own buisness please .. :)

Jag orkar inte,

jag tänkte att jag skulle skriva ett jätte långt inlägg om helgen. Men nu sover ala i mitt hus så jag gör det imorgon, annars blir det klagomål här hemma. Och Berntsson jag lovar att jag uppdaterar imorgon :P

Fredag,

Jag ber om ursäkt för mitt utbrott igår :)
Men är men arg så är man arg. Den här dagen började ju inte över drivet bra, försov mig IGEN. Och nu börjar jag inte förns vid 12. Så det är ju skönt, nu har jag ju lite tid på mig! Skulle ha suttit och gjort en massa arbeten nu i skolan egentligen, men nu får jag nog sitta kvar efter skolan istället. Känns som att jag får mer gjort när jag sitter där faktiskt. Sitter jag ehmma blir det youtube och msn-häng, haha.

Vad sker idag? Ingen aning faktiskt, blir nog att ta det lungt. Och feta sig lite grann. Sen imorgon blir det ju dubbeldans på hotellet. ÄR trött på att festa i stan. Speciellt på Hugo. Det är det sämsta stället måste jag säga.

Vad gör jag nu? Jag sitter inne på Asos.com där ajg för överigt hittat de solglasögon jag vill ha nu till våren/sommaren. Det finns en bild här nedan. :D. Men antar att jag ska gå och göra mig iordning till skolan nu.  See ya later, alligator !


Jeepers Peepers Leopard Retro Sunglasses

Negativ,

Alltså nu jävlar är jag så förbannad att jag skulle kunna tjuta?! Varför i helvete kan inte msn fungera när amn faktikst behöver det? jävla usla pissråtta!!!!
Låter som en fjortis och det rä fullt förståeligt! Men hnu nr jag har en massa viktiga filer so ska skicka över till folk vill det itne fungera! HELVETE säger jag bara, jag är så fruktansvärd trött på tekniken idag! Säg när fungerar den?!?!?!?!

Rebel without a cause,

Charley and Marley

Nya mottot:  Varför inte?


Idag
har varit en rolig dag måste jag säga. Skolan var bra. Hade debatt och det gick mycket bättre än väntat , provet i Rättskunskap gick förhoppningsvis bra det också!
Sedan var det dags för att gåhem i den värsta tränings värken jag haft i hela mitt liv. Det är inte bara jag som säger det utan HELA klassen gick och jämrade sig m.m i skolan idag . Haha, sjukt rolig syn måste det varit när klasse skulle gå nerför trappen, haha.

Drog coh käkade på Babylon med Josefin. Snackade, käkade och njöt av den "goda" maten. Sen ringde  B-sson och då var det film time och vi drog med jennifer också så vi kunde låna hennes hus. Mycket film bev det ju inte utan det blev mest att titta på tv, snacka och leka (bli påhoppad) av lope. Jennifers lilla valp!

Påvägen hem därifrån ingick jag och Josefin i e ny pakt : Vi ska leva livet de sista månaderna. Vi vet ju trots allt inte vad som händer efter studenten, nu när ajg kanske ska till USA och allting. Det är en stor gåta . Så vi vill göra den sista tiden så rolig som möjligt!

Just det! Innan jag glömemr i brist på annat att göra på Samhällen idag kolalde jag in lite vids på yuotube. Här är en bra. Jag älskar att dansa. Jag ska ta me tusan skaffa mig ett dance crew nu hah :D





Puss på Er!

Men..,

Pissråtta också!
Det här går ju inte.

Tell me something I don't know,

Everybody tells me,
That it's so hard to make it,
Yet so hard to break it,
And there's no way to fake it,
Everybody tells me that it's wrong what I'm feeling,
I shouldn't believe in,
The dreams that I'm dreaming,

I hear it everyday,
I hear it all the time,
I'm never gunna amount to much,
But they're never gunna change my mind..


Love & Sex & Magic,

Tittade runt lite på Aftonbladet nyss och och såg att Ciara och Justin Timberlake har skrivit en låt tillsammans. Och videon verkar ganska het. Eller verkar, den är jävligt het. Visste inte att Ciara hade det i sig. Älskar hennes musik. Justin vet vi ju redan hur han är ;)

Låten är väl ganska hyffsad. Har verkligen hört bättre från båda sidor. Men men, man kan väl inte alltid vara på topp?


Övrigt så har jag den värsta träningsvärken jag någonsin haft. Allt tack vare idrotte i skolan. FY säger jag bara.  Men det positiva är att jag faktiskt varit duktig ;)

Friends,

Man blir alltid på bra humör av att titta på Vännr. Men man blit på ännu bättre humör när mar tittar på bloopers! Jag slutar ALDRIG att skratta, haha. Vänner bloopers är den bästa komedin man kan titta på!


Kolla här:

Lily Allen,

Lily Allen, skriver sådna skön musik. Låten från senaste albumet " The fear".  Låten jag talar om heter " It's not fair" är väldigt bra. Haha, och texten lika så. Den är lite små rolig också. Det är ett tips från mig, att lyssna på alltså :)





From the ..,

Anakin: From the moment I met you, all those years ago, not a day has gone by when I haven't thought of you. And now that I'm with you again... I'm in agony. The closer I get to you, the worse it gets. The thought of not being with you- I can't breath. I'm haunted by the kiss that you should never have given me. My heart is beating... hoping that kiss will not become a scar. You are in my very soul, tormenting me... what can I do?- I will do anything you ask.



Om någon skulle säga till mig skulle jag vara fast.



May the force be with you,

Okej, gissa vad jag gjorde HELA dagen igår?
Tittade på ALLA Star Wars filmer. Hur jävla bra som helst! Jag förstår verkligen att folk blir star wars-nördar. Favoriterna blev  Episode  II - Attack of the clones och Episode VI - Return of the Jedi. Helt klart filmer man måste ha sett minst en gång i sitt liv.
Handlinge, karaktärerna, miljöerna - allting är bra i dem! Och sne kärleken då ;)

Gillar den tidiga Anakin men i Episode III hatar jag honom, usch och fy!

men jag börjar visst Re B nu , byebye! :D

For once,

For once in my life, I can see clearly.
There are no clouds in my eyes.
So many times it's all been so near,
and I watch as the moment goes by.


sant.

Shululu,

Grattis till Pappa och syster som fyller år IDAG! HURRA! HURRA! HURRA!

Två brudar,

Okej, det ultimata.

Två brudar, öppen väg. Cruisar i merschan.
Cola från mcdonalds i handen lyssnande på musik.
Med en balklänning och ps3 i baksätet.



 

så ska det vara! :)


I bet your mama was...,

"I bet your mama was a Tent Show queen
and all her boyfriends were sweet sixteen
I'm no school boy but I know what I like
You should have heard me just around midnight
."
- The Rolling Stones

Sjukt bra band.

Jaha,

sitter i en av datorsalarna då 3:e våningen. Hade det jätte mysigt tills kultur kom in och förstörde (inte du josefin). Läraren stängde av vår vackra musik . För mig gör det inte så mycket eftersom att jag har hörlurar och kan lyssna ändå, men jag tycker faktiskt synd om Mathilda och Linda :)

Represent, represent CUBA!

Vänner igen,

Det känns så fruktansvärt skönt att ha dig tillbaka i mitt liv igen!

Australia,

Såg Australia idag. Vilken underbar film! Filmen blir ju inte sämre för att Hunken Hugh Jackman är med heller ;)
Men man blir ju också fruktansvärt arg. Alla elaka, grymma människor som finns med i filmen. Alla de som gjort det surt för "den stulna generationen" bla!  Usch, usch, usch säger jag bara!
Se filmen är mitt tips, orkar inte skriva så mycket mer. Måste börja skriva på min debatt artikel!

Puss på Er!

Beginning of the end,

Where do we begin at the beginning of the end?
Where do we go when the going gets too tough?

Stand up and look around ,
it'll be the last time you see 95 % of the people around you.
this is it. Keep in touch with your good friends.
Say what you gotta say otherwise they will go away.
Tell them you love them and make amends.
Because this could be your last chance to stay,
your last chance to stay friends.
Best friends forever will be a thing in the past,
remember all the times you had a blast.
A new era in your life is starting.
But don't worry you will be fine.
Don't try to make it a difficult thing,
a new time in your life to blow your mind.

/ a

Lies and goodbyes,

blablabla, hört att nanoblog ska bli ganska inne.
Vad säger ni. Ett ord varje inlägg? 
haha, slöseri med tid säger jag.
 Varför ha en blog om du inte tänker skriva av dig? 0 :D
ett ord brukar vanligtvis inte räcka. Men det kanske är kul :)
































Puss

Hem ljuva säng,

Precis hem kommen från en busy day. Började med en underbar morgon solen lysta och det var hur mysigt som helst!
Men allt det förstördes när jag skulle gå till skolan och min cykel var borta. Jag hade 20 minuter på mig att dra till skolan för ett möte med min lärare (20 minuter är perfekt  när jag ska cykla). Min bror hade snott den, jag blev galen. Gick in och frågade om pappa kunde skjutsa men han var ju hemma för vård av barn så han ville helst inte. Då ringde jag helt  panik slagen till josefin men hon hade ingen bil och inte Jennifer heller (men så visade det sig inte vara sen).

Då var det dags att börja gå i as snabb takt! Det fungerade och jag anlände i hyfsad tid i alla fall. Och allting gick bra. Nu är det ju så många i fjällen så vi var 6 pers på båda lektionerna wiiie! MEn sen drog jag hem til mamsen och skällde på min syster ( trodde hon tait cykeln först) och hon blev ledsen förstås men jag bad om ursäkt sen.

Efter det var det dags att dra och träna och vad ser jag inte där? Jo MIN cykel!  Och så möter jag min bror i trappan och han kände sig skyldig och sa " Jag ber om ursäkt" de orden har jag inte hört komma ut hans mun under de 17 år han funnits i mitt liv. Så det var lite underhållande måste jag säga! haha :D
Träningen var hur bra som helst, körde stenhårt och det kändes underbart! Ska nog träna imorgon igen känner jag.
Juste, jag ska ju till badhuset med skolan imorn och jag har äntligen hittat min bikini överdel! Har letat hela veckan. Så det har varit en dag med blandadekänslor kan man säga.





Puss

???,

Ibland undrar jag vad du håller på med.

Nae,

- Nej, säger jag bara.

Yuck ,

Gott skratt,

Okej, vill ni ha ett gott skratt? Gå in på http://www.idiot.se/?s=spindel  och högst upp finns det en text som heter " KAn ajg få tillbaka min spindel?". Haha seriöst läs den ni kommer inte att ångra er! :D

Måndag,

"Kardinalen av Rouen sade att italienarna inte förstod sig på krig och jag svarade honom att fransmännen inte förstod sig på politik, ty om de hade gjort det, hade de aldrig tillåtit att kyrkan fått så stor världslig makt."

- Niccolò Machiavelli

I'm at war,

Jag har ett klagomål. Jag kunde fått sovit i två timmar till om jga inte dragit till median. DET VAR TYP INGA DÄR, så vi kunde inte göra någonting. Totalt onödigt säger jag bara. Men jag och Josefin förgyllde timmen med att sitta och lyssna på as bra musik och spela spel på king.

Josefin och jag har börjat tänka på ídén att öppna en nattklubb. Vi har ju trots allt erfarenhet (haha). Och vi skulle ha bra dj's som har vår musik smak - vilket är "as bra musik". Men då tänkte vi på om man ska göra det i någon av stor städerna i Sveriga eller om man ska göra det i utlandet? Vore ju roligt utomlands, lär ju tjäna ganska mycket. Men då kanske man inte har chansn att bli så stor heller.. hmm.. beror väl kanske på vart man öppnar också :)

Helgen var riktigt skön
fredag var det bara mys med familjen först och sen filmmys med Idisen. Vi såg på "Body of lies" och jag rekomenderar den verkligen! JAg brukar inte gilla sådana filmer men både jag och Ida blev förvånade över hur bra den var! Så se den , det är mitt lilla tips.

Lördagen var lite stressande men jag gillar det ibland. Det betyder att tiden går fort, vilket kan vara bra ibland.  Det började med att fixa "nya" datorn och grejer, jag satt och spelade nitendo ds medans pappa gjorde grov görat. Jag fick hålla koll på allting som tog tid. Det gick faktiskt riktigt bra. Men det tog lång tid ..  Sen så skulle jag käka för att sedan dra till Ida till 5, så blev det ju inte riktigt tror jag kom dit tjugo öäver eller ngt .. oops!
Men sen gjorde vi oss iordning och mikaela kom ohc plockade upp oss och sedan Josefin. Och sen var det melodifestival time + dricka! Riktigt roligt var det, bara att huvudvärken gjorde det lite jobbigt. Vi började väldigt tidigt med drickat. Eller tidigare än vi brukar.  Efter melodifestivalen drog vi till ettan, och det skulle vi inte ha gjort. Men då har man ju lärt sig det nu i alla fall!

Nu drar jag här ifrån ska söka mig till värmen! 
Puss på Er!

Baby farewell,

Okej, Sthlm igår då. Först drog vi till UD ohc det var ganska intressant eftersom att praktikanten som pratade med oss var riktigt söt om inte snygg! Både jag, linda och Mathilda satt nog och tänkte på annat när han var där framme. Jag tänkte kläcka ur mig en komplimang men då skulle jag få höra av Göran (min lärare). Det är något med mig och praktikanter enligt honom haha! Men det var intressant också, inte bara fina utsikter.

Senare drog vi till Riksdagen, fick en liten rundvandring kring alltihopa och det är ju sjukt fint! Skulle inte vara fel som arbetsplats. Det negativa var dock att jag hade värk som höll på att ta livet av mig. Tog en tablett och det gick över EN ohc  EN HALV timme senare! (jippie.)  Såg Fredda Reinfeldt också, riktigt ful är han. Men jag måste tyvärr ge honom lite cred för mannen kan snacka, även om saker blev lite väl personliga ibland. ( det var frågestund bland politikerna på Riksdagen). Fanns en del heta vakter också måste jag tillägga!

Efter allt det där så var det shopping köpte en tröja från Hm med James Dean tryck på. Väldigt snyggt! Hemresan var skön eftersom att jag sov hela vägen, resten av klassen sjöng karaoke. Mysigt ..


Okej. Fredagen den 13de idag. Jag brukar inte tro på den dagen. Men jag tror jag börjar. Dagen började med att jag råkade somna om så jag blev sen. Sen när jag kommer ut och ska ta min cykel så har min syster tagit den! Och gissa om jag blev arg. Det fanns en annan cykel jag kunde använda men den hade punktering på framdäcket. Så det var bara att börja pumpa!  Jag blev jätte sen till Engelskan som vanligt, och läraren var inte alls glad. Men den här gången hade jag faktiskt en riktig anledning..  Och ja, jag trycker synd om mig själv. MEn sådan tur är att jag faktiskt kan skratta åt händelsen också haha :D


Kägel "wohoo",

"Försov" mig sen började jag psykologin vid 11.15 och vi tittade på " Breakfast club" som jag velat se SÅÅ länge. Jag gillar den faktiskt. Tycker verkligen att det är en film som man ska ha sett minst en gång i livet!
Sen var det dags för Kägel och det gick inte alls bra. Min teknik var liksom att ställa mig baklänges och kasta iväg klotet med båda händerna. För den riktiga metoden fungerade inte för mig! ÄR ganska dålig förlorare så jag gick inte in för det. Jag visste att det bara skulle leda till att en agressions- attack haha!

Okej, jag blev galen i en låt förra onsdagen. (E.M.D - Baby Goodbye). Den är så sjukt bra. Jag missade den deltävlingen så hade inte hört låten innan. Texten är jätte bra dock lite elak kanske. Och melodin fastnar direkt. Tycker inte riktigt det är låtar som de brukar göra, deras låtar brukar mer handla om motsatsen kolla på texten här: 


Baby goodbye, baby farwell
I don't want to lie, cuz' we can't stay together my friend
This is the end,
The picture is drawn,you're not even on
Because you're  gone ..


De  låtar jag hört av E.M.D är lite mer, "blablaba jag ska älska dig blablabla". Tror det är just därför den här låten fastnade i min hjärna. Jag ville bara dela med mig av mina tankar men jag ska åter gå till min disney-film diskussion med Vicke nu, och lyssna på lite mer Disney låtar haha :D 

Puss på Er!

Utmaning,

Tre jobb jag har haft: Direkt reklam, Ferie arbetare på betaren och Städat på hotellet.

Tre platser jag har bott på: Nyhem, Nyhem och Torstorp

Tre saker jag gillar att se på TV just nu: Sex and the city, True blood!!! och Vänner ( kan inte leva utan)

Tre favoriträtter: Mammas Wok, Kyckling curry på Choy's Garden och mammas china mat!

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Hos Josefin, Egypten och Frankrike med Josefin i augusti :D

Tre personer jag utmanar: Josefin, Mathilda &  LInda.

HULTSFRED -09








Jag är jätte sugen på att dra till hultsfredfestivalen -09. Har alltid velat dra på festival och Hultsfred verkar vara en bra kandidat i år! Band som The killers och Kings of Leon kommer ju! Älskar deras musik och att få höra dem live lär ju bara göra dem bättre. Får hoppas att jag får ihop pengar till det, kanske blir att jag får åka nästa år eller någonting.
Men jag lovar er att jag ska dit åtminstonde EN gång i mitt liv! haha :D

På torsdag är det Sthlm som gäller. Ska dit med Samhäll C vi ska besöka UD och något mer som jga inte kommer ihåf just nu. Och efter det är det shopping time! Ska köpa den där Jeans jackan jag snackat om, älskar den. Den har så fin blå färg och så ska jag nog köpa ett par tröjor med. Jag ser fram emot det, kanske inte buss resan, men det ordnar sig.
Någon som har något tips på en bra Resturang btw? Något gott som till exempel Kina matt, inte någon jäkla McDonalds eller Burger King! 

Bye bye folks, 
Xoxo

Shooting star,

Jag är så enormt taggad till fest! Jag sitter och lyssnar på en låt ( David Rush aka Young Boss Ft. LMFAO, Pitbull & Kevin Rudolf - Shooting Star (Party Rock Remix) ). Man praktiskt taget känner dansgolvet under fötterna! Jag längtar till dansgolvet, där försvinner allt  det dåliga och man lever för nuet ( och ruset av alkoholen haha). Låter kanske som en stor kliché men det struntar jag i, jag behöver det och jag behöver det snart. Längtar väldigt mycket till helgen! Haha, att en låt kan tagga en människa så mkt är lustigt, men det har jag ingenting emot!




Gimme Gimme,

Beenie Man - Gimme Gimme , bästa party låten! Blir oerhört taggad till fest av att höra den. Jag och Josefin gör upp ett schema för inspelningen (Media) och vi lyssnar på låten och är enormt fest sugna! Längtar tills lördag!!! :D

Sunday not so Sunny,

JAg vet vad ni tänker. Ni tänker " NEEEEJ! Inte mer snö!". Vet ni vad det tänker jag med.  Jag längtar något oerhört tills solen börjar skina och man kan gå i sin nya vår jacka med solglasögonen i högsta hugg. Jag är ett stort fan av våren, jag älskar när allting börjar blomma och när solen faktiskt börjar värma! Jaa, jag längtar till våren helt enkelt. Fast med våren kommer  ju också studenten, och skolans sista dagar. Det känns lite bitterljuvt. Men så som jag känner med skolan idag så skulle jag gärna kunna sluta nu, om jag bara hade ett jobb. Är väldigt skoltrött och det tror jag att många är också för den delen, :)

Men nu ska jag titta lite på gamla the hills avsnitt och sen slagga!

Puss på Er! :)




Plan the Saturday,

Okay, lördag ska bli mysigt. Först blir det förmodligen stan och köpa min älskade Jacka som väntar på mig!
Och sen blir det till att komma hem för att sminka Ida som ska på birthday part för Daniel & Elin. Sen ska jag göra iordning mig själv för att sedan dra till Oleary's och käka lite smått och dricka samt titta till Melodifestivalenn lite granna. Redan bestämt min outfit och mitt hår&smink (måste göra det för att bli taggad). Efter det ska vi förmodligen in till stan till Hugo, får se om jag hakar. Min ekonomi är ju som sagt inte de bästa just nu! Jag är taggad tills lördag, ska bli rligt att göra något lite annorlunda. Plus att vi är ganska många och det är ju alltid roligt!


Sitter och kollar upp lite olika sminkningar, vill ha lite mer inspiration inför lördagen. Plus at jag hittat ännu en potential studentklänning at Nelly.com. Nu ska jag dra vidare girls and boys. Puss på Er!

Shopping,

Hemma nu sedan ett tag tillbaka. Det var skönt att komma hem om jag ska vara ärlig, hade så ont i fötterna ..
Det blev inget linne, blev skärp och armband istället! Och så har jag spanat in en jeans jacka som jag ska ha. dyng snygg! Har ingen bild tyvärr. Men den är från New Yorker.  Sitter och är fruktansvärt trött orkar inte vara social med någon och då är man trött. Och det gör tyvärr att jag blir på dåligt humör men äh skitsamma! Ingen som lider för det just nu i alal fall, så det är ju tur :)

Ska skriva en uppsats " Vad är kunskap?". Vet inte riktigt hur lång den ska vara eftersom att jag inte var där på genomgången. Så får skriva så mycket det går helt enkelt! Älskar Filosofi, det är roligt att tänka "outside the box". Att tänka fritt är någonting jag behöver! Men nu ska det lagas lite mat. Hade gött folk!

Puss på Er!

Studiedag,

Yes! Idag är det studie dag och hur skönt är inte det? Idag står shopping på listan ska till stan medJosefin och IDa så ska jag kolla runt lite på olika priser  för PS3 till far min. Billigaste ska köpas eftersom at snålheten är en står del av mig ( ibland). Naevars, men det kommer bli så mycket utgifter framöver att jag måste spara lite, så vi är många som går ihop på pappas present som tur är!

Men nu ringde Ida, så dags att åka!

Jag ska till Gina Tricot tänkte jag och införskaffa mig ett jätte sött ljusblått linne! Väldigt sommrigt tycker jag här är en bild :

Vad tycks? Sött va  :)

CIAO!!! :D

Musik,

Musik är en stor del av mitt liv. Jag tror att musik är en stor del av allas liv om jag ska vara ärlig. Men i alal fall. Nu har jag ju sådan tur att människor i min närhet är jätte duktiga och det tänker jag dela med mig av!


Joakim Hansen;
http://www.youtube.com/watch?v=wdWvRwr0hS4&f

Johan Lagergren;
http://www.myspace.com/johanlaggelagergren
( Rekomenderar " Låt våra Hjärtan slå")

Så lyssna nu på dessa talangfulla individer! :)



Puss på Er!

Håltimme,

Håltimme nu då, åh vad ovanligt! Och sen är det dags för media. Det känns ju betydligt mycket roligare *host*.
Första skoldagen på två veckor idag då. Det gick väl bra, inte gjort så mycket hittils med tanke på att jag började kl.12.
Svenska stod på schemat och det var speciellt idag eftersom att idag körde vi samman Re B , Sv C och Fi A till en enda stor röra. Alltså vi ska göra en uppgift på samtliga lektioner!

Vad gör jag just nu? Inte alls mycket väntar på nästa lektion och lyssnar på Milow - Ayo technology (ngt sånt). Bland de skönaste låtarna jag hört. Visst, det är en cover på Justins Ayo. Men den är inte likadan på något sätt. Den här är aukstisk (kan ej stava) gitarr. Den är underbar ett hett tips! :)
Tittar på lite studentklänningar som jag också visat Linda som lagt upp dem på sin blogg. Länken finns nedan till höger!

Vad hände igår?Lite plugg blev det för min del. Hade lite uppsatser som skulle fixas och de gjorde jag minsann, och så tittade jag på Project Runway. Gud vilket nyskapande! De var otroligt kreativa och fantastiskt duktiga, jag är lite avundsjuk faktiskt! De fick i uppgift att gå in i en mataffär och hitta material till en egen modevisning. Sådan tur att de bara skulle göra ett plagg var ;) Så hade de till midnatt på sig att skapa och det gjorde de! :)

Men ska väl jobba nu eller någonting, Puss på er!

Wonderful!

Okej, hittade så mycket underbara skor som jag vill ha!
Plus några balklänningar men jag tänker nog inte slösa pengar på balen,rekomenderar hemsidan! Det rä inte alls dyrt heller, vilket är bra (gället frakten också). Men det enda är väl tull-avgift men det får man lösa :)

Allting jag visar nu är från www.gojane.com ,



Dessa vill jag ha!



Och de här med! Finns i silver också btw





amanda<3skor!

Ett gott skratt,

Jag vill inte vara elak nu Jag kollade runt lite på olika bloggar, och så hittade jag en tjej som kanske var 14-15 år? Kollade inte riktigt. Desirée eller något. Så tittade jag på hennes bilder och täntke. Herregud, tycker hon verkligen att hon sminkar sig fint? Men javisst, det måste hon väl eftersom att hon fortsätter med det! hon är ju söt för övrigt men sminket!  Aa iaf, jag visade min mamma bilden ch vet ni vad hon gjorde. Hon brast ut i skratt! Och mina brorsor kunde inte annat än hålla men, så då satt vi alla och skrattade. Inte  åt henne, tjejen alltså. Men åt det själva grejen med att människor tror att det är snyggt med orange målade puder/bronzer ansikten och ljusrosa läppar med tio kilo läppglans...
Vi kollade runt lite och det visade sig vara ganska populärt. Men herregud.. om vi sitter och skrattar vad gör inte folk som ser dem på gatan? 
Förlåt om jag var elak, men jag var bara tvungen att dela med mig av historien haha!

Eeuuh,

Okej, nu är jag äntligen frisk! Jag gick från halsont till feber till illamående+huvudvärk till att ha magsjuka. Allt på en vecka! Imorgon blir det första skoldagen sedan innan lovet, och det ska inte bli roligt. Nej. Jag hatar skolan det var skönt at slippa gå upp tidigt och jobba i skolan. Men det ska bli skönt att träffa folk igen. Jag har ingen aning om hur mycket jag har missat men jag antar att det är en hel del!

Nu ska jag fortsätta skriva på en del arbeten som jag vet att jag missat att lämna in, men screw you. Jag lämnar det när jag faktiskt haft tillgång till Word (använder wordpad nu).

Puss på er!


Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0