NICE,




Yes, idag är det fredag och jag har en lång lista på vad som gjort och vad som ska göras idag!
Dagen började med att jag o josefin vaknade på hotell rummet AS trötta haha. Jag väckte henne med lite musik "Superhuman - Chris Brown feat. Keri Hilson". Men det gick jätte bra i alla fall. Försov mig som jag hade sagt ohc sedan var det möte med franska löä'raren dfick nya läxor. Sen drog jag och linda hem till mig för att fixa med studentkryssning åka hit o dit. sen käkade vi sne dtrog vi till banken dfär vi träffade mathilda. Så betalde vi ÄNTLIGEN! Sen var det vips tillbaka till skolan och pskykologin hann jag dessvärre inte till :(
Men sen var det dags att få biljetter och pengar av det flesta. Sen var det filosofi som jag var "jätte" koncentrerad på, haha! Sen var dert dags att  begära sig hemåt för att vara med Mattias lite, inte för att det blev sådan lång tid. Men det är ju i alla fall någonting :D
Nu har jag
räknat det mesta allting stämmer inte men det mesta gör det i alla fall. Vilken tur man akn ha ibland alltså! :)
Nu ska jag dra ner och hämta med pengar från säljarna. Sen är det dags för att äta, räkna ännu mer, duscha, göra sig iordning och sedan kommer väl Ermin också.
 
PUSS på er!

Godnatt!

Hittade två balklänningar jag vill ha. Men självklart är priset alldeles för högt. Tycker nog inte att det är värt att betala för mycket för en klänning jag använder en gång. På en bal som säkert kommer att bara as bvilliug ngnstans ute i skogen eller ngt.. Om det ens är i närheten av vad man hörde att det var förra åretr... usch. Skit också!

Men men, imorgon är der nice. Och det GÅR att köpa biljetter tills klockan 16.00 imorgon! Oavsett vad de jävcla ryktes spridarna säger. Det enda är att om du inte har köpt innan 16.00 får du betala vid entrén! :)  Båda går lika bra!
Hoppas folket får det roligt imorgon, själv ölängar jag lite mer tills lördagen då det blir dubbeldans här på hotellet & sover där just nu). Haha, hoppas bara att vi hittar en förfest! annars lär vi ju göra det roligt för oss själva! :)
Men nu ska jag och min nya roomate sova! OCh gott med för sovmorgon ska råkas ta imorgon eftersom att klockan är så mkt och jag är jätte trött och vill gärna sova :D

PUSS på er!

Quickie!

Amanda är på strålande humör idag!

Nu har jag packat inför helgen. Jag ska ju bo på hotellet med Josefin Torsdag - Måndag. Oc imorgn hinner jag inte packa eftersom att jag&josefin ska in till stan och leta balklänningar! :) Hoppas verkligen att jag hittar en, och inte för at låta snål men ajg hoppas jag hittar en billig också. Jag har ju fan bara på mig den EN gång! (hihi oj en svordom).
Nu ska jag i alla fall iväg och träna, äntligen säger jag bara, och efetr det blir det väl att göra lite NICE matte! Och ringa lite samtal till de som saknar mig förstås. Känn er prickade Josefin och Mattias :)

XoXo!


207

Sitter i 207 , Sagge ohc Daksan sitter bredvid mig och snackar sommarjobb! Haha, och roligaste vet ni vad en av dem överväger att söka? Liksanering? vad är det egentligen? Vill jag verkligen veta det? Ajja, sommarjobb som sommarjobb och pengar är pengar! Måste skriva klart mitt CV och söka sommarjobb snart känner jag! Det är dags att verkligen tänka på sådant nu, och man kan väl bara hoppas att det leder till fast jobb så man kan fortsätta jobba ett tag. Det kommer att kännas helt sjukt att inte ha någon skola att komma tillbaka till sedan efter sommaren! Kommer trots allt sakna NS3b!
Nu är det dags för Psykoligi med en av Bergskas skönaste lärare, BRUCE!  wiihoo :D




Negativitet,

Jag vet att jag är negativ. Förlåt. Men jag sitter ju trots allt i skolan och har håltimme (som vanligt). Väntar på att jga ska ha samtal med min lärare, lugn jag har inte råkat i trubbel. Det är utveckligssamtal, antar att jag kommer få höra ett ohc annat. Men trubbel är inte orsaken till samtalen i alla fall. Hade totalt glömt bort vart jag skulle träffa honom men sådan tur var att Sara hade lappen kvar! Yiippie! Det är i alla fall ett sätt att fördriva tiden denna långsamma rast!
Trött är jag idag, fastän jag gick ohc la mig tidigt igår, jag är fruktansvärt trött faktiskt.. Hmm, tar väl ett tag för kroppen att vänja sig vid tidiga sovtider, haha!
Vad händer idag då? JA, det är ju så att typ två timmar efter att jag slutat skolan så ska vi i klassen träffas och öva lite granna till Musikdagen! Det ska bli roligt, elelr jag hoppas på det i allafall. Hoppas inte att min korta stubin visas allt för mycket idag, den är extra kort idag.

vill ni veta en rolig sak? Som jag säkert tror att många kan relatera till - nämligen tröga lärare!Jag blev fullkomligt galen igår på min lärare.  Det är såhär att vi håller på med världens mest tråkiga arbete i detta ämnde dårå, och vi har gjort det hur länge som helst. Och min grupp är nästan helt klara. När jag för jätte längesen frågade min lärare hur detta arbeta skulle redovisas så sadehan till mig " Nae, det är väl inget speciellt. Bara lämna in skriftligt". Och så säger han till klassen (det här var igår) att vi ska göra en JÄVLA ppt-presentaion och ha grupp seminarie! när det inte ens är EN VECKA kvar tills arbetet ska vara klart!! Är han helt jävla **** eller?! Kan lova att jag bleb helt flyförbannad och Linda Lisa, de jag jobbar med, fick höra ett och annat! Jag tror inte ag svutit så mycket på en dag som jag gjorde igår!haha!  Skickade Sms till Josefin och Mattias i hopp om lite sympati också. Sådan tur så fick jag det och en del roliga kommentarer haha! De som såg de smsen lär trott att jag var dum i huvudet (de som inte känner mig alltså).

Men nu ska jag gå, nu har jag skrivit av mig och är glad igen. Ska snacka lite med R, byebye people! :D

Brrr!

Nu sitter jag i tråkiga skolan och har absolut ingenting att göra. Och har inte funnits någonting att göra på ett bra tag heller. TRÅKIGT! Det var ju Förintelse - marsch ner till centrum förut. Men jag skippade det. För jag behöver ingen demonstrering för att tänka på vad som hände under andra världskriget! Tänker på dem minst 3 ggr i veckan annars, så varför tillägna en en hel dag till det när det finns så många andra människor som mår dåligt IDAG!

Jaha, vad händer resten av dagen när jga slutat skolan (16:30)? Nej ingenting alls, kanske ska träna för första gången på as länge. Men vet inte om jag vågar mig ner till Aktiv. Glömde ringa o fråga om jag skulle jobba igår. Men de hörde ju inte av sig heller, så antar att det inte var någonting? Iofa var min mobil död under en stor del av dagen men ändå... Jag säfger nog att jag försökt ringa ... De är ju itne som att de svarat alla andra gånger som jag har ringt ner dit ..
Ajaj nu bröjar den ännu mer tråkiga samhällen och jag ska fokusera min negativitet däråt istället!

XoXo gott folk!

Finns det ett pris för verklig dumhet?

Då har jag redan vunnit!


Jag är en sucker för Disney filmer och jag tror absolut inte att jag är den enda! I fredags satt jag, Josefin och Ida ch lyssnade på gamla disney låtar och pratade minnen. Är det inte underbart? Man blir så himla glad när an hör låtarna! Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem, haha!
Men Disnay filmer är inte vad de en gång var, nu är allting "dator-animerat" (alltså ni fattar vad jag menar) och det finns inga vackra kärleks historier längre med vackra sånger som till exempel Mulan, Herules, Skönheten, Tarzan och Odjuret mer.
Det finns liknande filmer som inte ens är Disnay som till exempel "Anastasia" eller "Svanprincessan" (tror inte den är Disney) Älskar låter " My december" , " Ingen dum idé" & Megs låt i Hercules! Vilka minnen som ploppar upp!
sitter och hänger youtube nu och lyssnar på de gamla godingarna man blir som galen i dem och att an an texterna efter sådan lång tid. Jag vet vad jag ska göra nästa gångs jag är ledig i alla fall ;)

Tyck att jag är en nostalgisk nörd, men vet ni vad? det ÄR jag!


Anastasia
Anastasia & Dimitri

Dåligt av mig,

Jag vet, jag är super dålig på att uppdatera bloggen! Men har haft en väldigt fullbokad vecka nu innan.
Jaha, vad gör ajg nu då? Jo, jag har håltimme (min första rast sedan klockan 8) och jag sitter ohc hänger min blogg och självklart så sitter jag också o hänger Asos.com. Jag har ingen aning om vad jga ska beställa det finns ju så mycket! Jag har hittat minst 5 fest klänningar som jag vill ha, och en massa toppar, byxor och accesoarer också! Hmm, vilket ska man ha?! Nu har jga hittat en massa ljolar också. AARRGHH vad gör jag? haha ;D

Frågan är om jag kanske ska plugga lite Rättskunskap nu när jag ändå har tid? NEJ! Jag gör nog klart samhällen istället för nu kom Lisa hit.  Men babes jag skriver mer sen senare idag!

XoXo

Film.

Jag ÄLSKAR att se på film. Har en sådan himla lång lista med filmer som jag har sett men listan över de filmer jag SKA se är ännu längre! Men nu ska jag fortsätta se på "Den siste mohikanen" och tjuta lite, har redan sett den. Men den är ju underbar!



"When intimacy is forbidden and passion is a sin, love is the most defiant crime of all. " - The Scarlet letter

Pro-sleeper,

Jaha idag har jag försovit mig, men sådan tur är att jag börjar min nästa lektion klockan 12.00 :)
Älskar att kunna ta det lungt på morgonen ( inte för att jag ngnsin får det). Men sminka sig ordentligt, lyssna på musik KÄKA FRUKOST! :D

My precious little secrets,

Yeah you know them all.
Ja, antar att de flesta av er känner till Miley Cyrus? JA, hur hon nu än beter sig, jag bryr mig inte för hon är människa, så gör hon faktiskt bra musik! Fly on the wall är ett bra exempel, det är stört skön ju! Och en perfekt ringsignal också.
Hade filosofi för första gången idag och seriöst det verkar vara så hinmla roligt! JAg, tycka att skolan är rolig?! haha, älskar sådana frågeställningar som gör att man blir helt dum ihuvudet när man tänker på dem! Det verkar helt sjukt bra_! Jag år positiv idag som ni kanske märkt för både Linda och Mikaela fick körkort idag, GRATTIS! ( o Robin också). Jag blir så sugen på att köra.. Vi cruisade lite runt i finspång idag , Mikaela fick köra Idas bil för att fira lite. Men nu tänker jag tjata på Josefin om att vi ska byta datorer så att jag kan få nörda lite spore..

Puss hejs på er gott folk!

Can't get no job,

Sitter och nynnar till Billy Talent - Fallen leaves och kommer på att ajg måste fortsätta skriva mitt CV. Men det är ju så fruktansvärt svårt att säga bra saker om sig själv utan att det låter som skryt! Jag vet inte vart jag vill säka jobb heller, för jag vill inte vara kvar i Finspång under sommaren.. Mina drömmar krossas nog då, haha. Naevars men till nästa år ska jag härifrån i alla fall!
Hur är läget kära läsare? Med mig är det jätte bra. Har precis haft maxtest, ni vet när man ska mäta sin maxpuls. Det var inte så nervöst som jag trodde det skulle bli. För man körde i sin egna takt och jag tyckte det gick jätte bra! Ganska roligt att veta vart man ligger någonstans. Nu är det håltimme tills vi ska träffas allihopa i klassen. Lite hemlisar där, hehe ..
Hopppas klassen kan komma överens bara, och att människor vågar säga vad de vill och vad de vill göra och att de inte låter sig bossas runt hela tiden. Ja, jag menar vissa personer i klassen :)
Men nu ska jag dra mig, hade gött gott folk!


Älskar Hippies och deras sätt att tänka...

BARACK OBAMA,

Jag antar att jag inte är den enda som är glad över USAs nya president. Jag blev överlycklig när Barack Obama ble vald, för den som är president över USA, är itne bara det över USA. Utan för stora delar av världen! Att Obama blev vald till president är ett stort steg för USA, ett stort steg framåt! Jag har lyssnat på hans tal nu och vilken str man han är. Jag hoppas verkligen att han kommer att göra bra saker för världen och att han är 10 ggr bättre  än fd president  George W. Bush någonsin varit. Och att han inte vil skapa krig på varenda hörn i världen som den före detta presidenten.

Ni som också sett talet här har ni en rolig sak att titta på. I början av talet tackar Obama Bush. Några sekunder efter det visar kameran Bush och OJ vad han ser tjurig ut! Han har nog itne gjort bytet av president enklare för Obama på något sätt, även om Obama vill påstå det, eftersom han är en bra människa. Jag hoppas itne att Barack Obama får mig att ångra mina ord för jag håller på honom. Han ger mig hopp om ett bättre USA, och e bättre värld! Jag tycker verkligen att ni borde kolla in talet för att det är 5 stjärnigt! HAn vet verkligen vad han talar om och det låter verkligen som att han menar vad han säger :)

Här är Talet översatt till svenska:



Kära landsmän,



När jag står här känner jag mig ödmjuk inför den uppgift vi har framför oss, men också tacksam för det förtroende ni har ingjutit och medveten om de uppoffringar våra förfäder har gjort. Jag tackar president Bush för att han tjänat vårt land, liksom för den generositet och den samarbetsvilja han har uppvisat under hela denna övergångsperiod.



Fyrtiofyra amerikaner har nu svurit presidenteden. Orden har uttalats samtidigt som välståndets vågor har gått höga och fredens lugna vatten legat blanka. Ändå svärs eden inte sällan när molnen tornar upp sig och stormarna rasar. Vid sådana tillfällen har Amerika kämpat på inte bara tack vare förmågan och visionen hos dem som innehaft höga ämbeten, utanför att Vi som Folk har fortsatt att förlita oss på våra förfäders ideal och varit lojala mot de dokument med vilka staten grundades.



Så har det varit. Så måste det förbli med denna generation amerikaner.



Det är välkänt att vi befinner oss mitt i en kris. Vårt land är i krig mot ett vidsträckt, våldsamt och hatiskt nätverk. Vår ekonomi är allvarligt försvagad som en följd av somligas girighet och ansvarslöshet, men också vårt kollektiva misslyckande med att fatta svåra beslut och förbereda landet för en ny tid. Hem har förlorats, arbeten har försvunnit, företag har slagit igen. Vår sjukvård är för kostsam, våra skolor utelämnar för många och för varje dag stärks bevisen för att de sätt som vi förbrukar vår energi stärker våra motståndare och hotar vår värld.



Dessa är kristecken, som kan mätas och sammanställas. Desto svårare att mäta, men inte mindre djupgående, är hur självförtroendet runtom i vårt land försvagas - en gnagande oro för att Amerikas nedgång är oundviklig, och att nästa generation måste sikta lägre.



I dag säger jag till er att utmaningarna vi står inför är verkliga. De är allvarliga och de är många. De kommer inte att övervinnas lätt eller inom kort. Men det ska ni veta, Amerika - de kommer att övervinnas.



På denna dag samlas vi här för att vi har valt hopp framför rädsla, ett enat syfte framför konflikt och oenighet.



På denna dag har vi kommit för att utropa ett slut på de futtiga klagomål och falska löften och utslitna dogmer som alltför länge har strypt politiken.



Vi är ännu en ung nation, men såsom Skriften säger är tiden inne att lägga barnsligheter åt sidan. Tiden är inne att på nytt bekräfta vår bestående anda, att göra kloka historiska val, att föra vidare den där dyrbara gåvan, den där nobla tanken som gått i arv från generation till generation: det gudomliga löftet att alla är lika värda, att alla är fria och att alla förtjänar en möjlighet att till fullo fullfölja sin strävan efter lycka.



När vi på nytt bekräftar vår nations storhet inser vi samtidigt att storheten inte kan tas för given. Den måste förtjänas. Vår resa har aldrig präglats av genvägar eller förnöjsamhet. Den har inte varit de klenmodigas väg, för dem som föredrar ledighet framför arbete, eller som bara eftersträvar rikedomens och berömmelsens sötma. Den har snarare varit risktagarnas, de handlingskraftigas, de skapandes väg. Vissa av dem har ärats men alltsomoftast har det varit kvinnor och män som jobbat på i tystnad, som har burit oss fram längs den långa, ojämna vägen mot välstånd och frihet.



För vår skull packade de sina få tillhörigheter och reste över världshaven i jakt på ett nytt liv.



För vår skull slet de i fabriker och koloniserade Västern, uthärdade pisksnärtarna och plöjde den hårda jorden.



För vår skull stred de och dog, på platser som Concord och Gettysburg, Normandie och Khe Sanh.



Gång efter annan kämpade och offrade och arbetade dessa män och kvinnor, till dess att de fick valkar på händerna, så att vi kunde få en bättre tillvaro. De såg Amerika som någonting större än summan av våra individuella strävanden, mäktigare än den splittring som härkomst, inkomst eller käbbel kan åstadkomma.



Det är denna resa vi fortsätter på i dag. Vi är fortfarande det mest blomstrande och mäktiga landet på jorden. Våra arbetare är inte mindre produktiva än när den här krisen började. Våra sinnen är inte mindre uppfinningsrika, våra varor och tjänster inte mindre behövda än de var i förra veckan eller förra månaden eller förra året. Vår förmåga är oförminskad. Men den tid då vi kunde vara orubbliga, då vi kunde skydda snäva särintressen och skjuta upp obekväma beslut - den tiden är helt säkert förbi. Från och med i dag måste vi rycka upp oss, sopa bort dammet från våra axlar och återigen börja bygga upp Amerika.



Var vi än ser oss omkring finns det saker att göra. Ekonomins tillstånd manar till djärv och snabb handling, och vi kommer att handla - inte bara för att skapa nya arbetstillfällen, utan också för att lägga en ny grund för tillväxt. Vi ska bygga vägarna och broarna, de kraftnät och digitala band som göder vårt näringsliv och binder oss samman. Vi ska åter ge vetenskapen dess rättmätiga roll, och använda teknikens under till att höja vårdens kvalitet och sänka dess kostnader. Vi ska utnyttja solen och vindarna och jorden till att skapa bränsle till våra bilar och driva våra fabriker. Och vi ska förvandla våra skolor, högskolor och universitet för att möta den nya tidens krav. Allt detta kan vi göra. Och allt detta ska vi göra.



Det finns de som ifrågasätter vidden av våra ambitioner - som antyder att vårt system inte kan hantera alltför stora planer. Men deras minne är kort. För de har glömt vad det här landet redan har gjort; vad fria män och kvinnor kan åstadkomma när deras föreställningsförmåga förenas med ett gemensamt syfte och nödvändighet med mod.



Vad cynikerna inte inser är att marken under dem gungar - att de stelbenta politiska argument som har uppslukat oss så länge inte längre gäller. Den fråga vi ställer oss i dag är inte om vår statsapparat är för stor eller för liten, utan om den fungerar - om den hjälper familjer att finna anständigt avlönat arbete, ger dem vård de har råd med, en värdig pension. Där svaret är ja ska vi bli bättre. Där svaret är nej, ska vi lägga ner. Och vi som hanterar skattepengar kommer att utkrävas ansvar att spendera klokt, ändra på gamla ovanor och bedriva vår verksamhet i fullt dagsljus - för det är bara då vi kan återupprätta det livsviktiga förtroendet hos folket för dess styre.



Vi frågar oss inte heller om marknaden är en god eller ond kraft. Dess förmåga att skapa välstånd och öka frihet saknar motstycke, men denna kris har påmint oss om, att utan ett vakande öga kan marknaden tappa kontrollen - och att en nation inte kan blomstra länge när den bara belönar de framgångsrika. Vår ekonomis framgångar har alltid varit beroende inte bara av storleken på vår bruttonationalprodukt, utan också av vårt välstånds räckvidd, av vår förmåga att ge varje villig själ möjligheten - inte av välgörenhet, utan för att det är den säkraste vägen till vårt gemensamma bästa.



Vad gäller vårt gemensamma försvar avfärdar vi att det finns ett val mellan vår säkerhet och våra ideal. Nationens fäder, som stod inför risker vi knappt kan föreställa oss, författade ett samhällskontrakt för att säkra rättsstaten och medborgarnas rättigheter; ett samhällskontrakt som fördjupats genom generationers blodsoffer. Dessa ideal lyser fortfarande upp världen och vi tänker inte överge dem av praktiska skäl. Och till alla de folk och regeringar som ser på i dag, från de mest storslagna huvudstäderna till den lilla by där min far föddes: Ni ska veta att Amerika är vän med varje land, man, kvinna och barn som söker en fredlig och värdig framtid - och att vi är redo att leda igen.



Minns att tidigare generationer tog strid mot fascism och kommunism inte bara med robotar och pansarvagnar, utan också med hjälp av robusta allianser och varaktiga övertygelser. De insåg att vår makt inte ensam kan skydda oss, eller att den ger oss rätten att bete oss som vi vill. I stället insåg de att vår makt växer när den utövas förståndigt, att vår säkerhet har sitt ursprung i vår strävans rättfärdighet, i kraften hos vårt föredöme, i det lugn som ödmjukhet och återhållsamhet inger.



Vi är detta arvs väktare. Genom att ännu en gång vägledas av dessa principer kan vi bemöta de nya hot som kräver ännu större ansträngningar - ännu större samarbete och förståelse mellan nationer. Vi kommer att börja överlämna Irak till dess invånare på ett ansvarsfullt sätt och skapa en surt förvärvad fred i Afghanistan. Tillsammans med gamla vänner och forna fiender kommer vi outtröttligt att arbeta för att minska kärnvapenhotet och tvinga tillbaka den globala uppvärmningen. Vi kommer inte att be om ursäkt för vår livsstil, och vi kommer inte att tveka att försvara den; till dem som försöker flytta fram sina positioner genom att skapa terror och slakta oskyldiga, till er säger vi nu att vår övertygelse är starkare och inte kan knäckas; ni kan inte överleva oss, och vi kommer att besegra er.



För vi vet att vårt lapptäcke till arv är en styrka, inte en svaghet. Vi är en nation som består av kristna och muslimer, judar och hinduer - och icketroende. Vi har formats av varje språk och kultur från världens alla hörn; och eftersom vi har genomlevt inbördeskrig och segregation, och trätt fram starkare och mer enade från det mörka kapitlet, är vi formade att tro att det gamla hatet någon gång ska sjunka undan; att stamtänkandet snart skall upplösas; att när världen blir allt mindre kommer mänskligheten gemensamt att visa sin sanna natur; och att Amerika måste spela sin roll när en ny fredlig era ska inledas.



Till den muslimska världen: Vi söker en ny väg framåt, byggd på gemensamma intressen och gemensam respekt. Till de ledare runtom i världen som försöker så split eller skyller sina samhällens brister på Väst: Ni ska veta att ert folk kommer att bedöma er utifrån vad ni kan bygga, inte vad ni kan förstöra. Till dem som klamrar sig fast vid makten med hjälp av korruption, svek och genom att tysta meningsmotståndare: Ni ska veta att ni är på fel sida om historien men att vi kommer att sträcka ut en hand om ni är villiga att öppna er knutna näve.



Till alla fattiga nationers folk: Vi lovar att arbeta vid er sida för att få era bondgårdar att blomstra, låta rent vatten flöda, ge näring till svultna kroppar och kunskapstörstande sinnen. Och till de länder, som liksom vårt åtnjuter ett visst överflöd, säger vi att vi inte längre har råd att vara likgiltiga inför lidande utanför våra gränser. Inte heller kan vi förbruka världens resurser utan att ta hänsyn till konsekvenserna. För världen har förändrats, och vi måste förändras med den.



När vi betraktar den väg som ligger framför oss påminns vi med ödmjuk tacksamhet om de modiga amerikaner som precis just nu patrullerar avlägsna öknar och berg. De har någonting att säga oss, liksom de fallna hjältar som ligger i Arlington och viskar till oss genom åren. Vi hedrar dem för att de är vår frihets väktare, men också för att de förkroppsligar samhällstjänstgöringens anda, en vilja att finna en mening med någonting större än sig själv. Ändå är det i detta ögonblick - ett ögonblick som kommer att prägla en generation - precis den andan som måste uppfylla oss alla.



För även om staten kan och måste göra mycket, är det ytterst tillförsikten och beslutsamheten hos det amerikanska folket som denna nation vilar på. Det är vänligheten att släppa in en främling när flodfördämningarna har brustit, osjälviskheten hos en arbetare som hellre kortar sin arbetstid än att se en vän förlora sitt jobb, som gör att vi genomlider de mörkaste stunderna. Det är brandmannens mod att störta in i en rökfylld trappuppgång, men också en förälders vilja att föda upp ett barn, som till slut avgör vårt öde.



Våra utmaningar må vara nya. Verktygen vi har för att bemöta dem må vara nya. Men de värderingar som vår framgång vilar på - ärlighet och hårt arbete, mod och rent spel, tolerans och nyfikenhet, lojalitet och patriotism - de är gamla. De är sanna. De har utgjort den tysta framgångskraften genom vår historia. Vad som alltså krävs är en återgång till dessa sanningar. Vad som krävs av oss nu är en ny ansvarsfull era - att varje amerikan erkänner att vi har skyldigheter gentemot oss själva, vårt land och världen, skyldigheter som vi inte motsträvigt accepterar utan snarare gladeligen antar, trygga i förvissningen om att det inte finns någonting som är så tillfredsställande för själen, eller så utmärkande för vår nationalkaraktär, som att ge allt för att lösa en svår uppgift.



Detta är medborgarskapets pris och löfte.



Detta är källan till vårt självförtroende - insikten att Gud uppmanar oss att forma ett ovisst öde.



Detta är meningen med vår frihet och vår tro - skälet till att män och kvinnor och barn oavsett hudfärg och religion kan fira tillsammans i denna magnifika park, och att en man, vars far för mindre än sextio år sedan kanske inte hade blivit serverad på en kvarterskrog, nu kan stå inför er och svära den heligaste ed.



Så låt denna dag markera hågkomsten om vilka vi är och hur långt vi har färdats. Året då Amerika föddes, under den kallaste av månader, kurade en lite grupp patrioter ihop intill utslocknande brasor längs en isig flods banker. Huvudstaden var övergiven. Fienden avancerade. Snön var röd av blod. Vid detta ögonblick, då utfallet av vår revolution var som mest ovisst, gav vår landsfader order om att dessa ord skulle läsas upp för folket:



"Låt det berättas för framtidens människor att under midvintern, när ingenting utom hopp och goda egenskaper kunde överleva, då gick stad och land samman mot en gemensam fara för att betvinga den."



Amerika, ställda inför våra gemensamma faror, under denna strapatsrika vinter, låt oss minnas dessa tidlösa ord. Med hopp och goda egenskaper, låt oss än en gång stå emot de kalla vindarna, och rida ut de stormar som må komma. Gör så att våra barnbarn kan säga, att när vi sattes på prov så vägrade vi att avbryta denna resa, att vi inte vände oss om eller vacklade, och med blicken fäst vid horisonten och genom Guds nåd, bar vi fram denna frihetens stora gåva och överlämnade den i tryggt förvar till kommande generationer.



Tack.



Gud välsigne er och Gud välsigne Amerikas förenta stater.

Wicked Game,

Alltså, jag är en galen människa. För jag ser fram emot skolan imorgon! Filosofin börjar då, och jga tycker att sådant är så sjukt roligt! Hoppas bara inte att mina förväntningar på detta ämne är alldeles för höga. Men det ska nog fungera.
Men någonting som jag verkligen INTE ser fram emot är Idrotten enda sedan jag hade en viss lärare i idrott så har jag avskytt det. Han gjorde idrotts lektionerna till läger för elit idrottare. Och nu vet ju de som känner mig att något sånt är ju inte jag! Men i alla fall vi har en annan lärare nu och vi ska ha något sorts konditions test imorgon, förra veckan  mätte vi vilo pulsen, och imorgon ska vi göra tvärtom. Och jag får panik! Min kondition ligger nere på -100! Efter att ha varit sjuk i ett antal veckor så har jag inte tränat sedan november förra året?! Och hur ska denna lata människa klara morgon dagn? När lektionen är slut kommer ju lilla jag ligga livklös på golvet! haha, naevars men någonstans kommer jag att ligga.

Efter att vi har slutat så är det möte med klassen och då ska vi minsann bygga på våra idéer till Musikdagen! Roligt, roligt! Men trött kommer jag att vara, och sova vill jag göra. Som alltid det vill säga... Det finns nog många som kan hålla med mig där! En annan rolig sak som hände idag var att min ståltråd bakom tänderna ( ni som har haft tandställning vet vad jag snackar om) har gått sönder! eller den har väl inte gått sönder utan mer blivit utsliten så jag går och skär tungan på den , haha! Måste ringa Tandregleringen och förklara mig... hmm. JA, alltså det är ju faktiskt inte mitt fel, det är ni som limmat dåligt -Ja, den förklaringen ska jag ta! Jag är inte den som är den heller...

Jag måste också skriva en konstig sak, ni får tycka att jag är hur lustig som helst. Men ni som har sätt på True Blood vet ju att Sookie kan läsa, höra andra människors tankar. Och vet ni vad! Det har gjort mig helt knäpp för nu går jag och aktar mig för vad jag tänker på. Tänk om det finns någon stackare där ute som måste lyssna till vad folk tänker? haha. Jag kanske bara är utbränd, jag har ju trots allt gått i skolan i typ 3 veckor nu så det är väl dags. :P
Nu ska jag ta och läsa min bok, En vampyrs bekännelse (den är awsome!) och sedan sova. Måste vara utvilad imorgon.
Jag vill bara säga att jag inte orkar bry mig om stav fel i inlägget, jag är helt enkelt för lat för att ändra :D

Jag vet att du kommer att skratta åt det här inlägget M,  PUSS på DIG!


XoXo peeps!




Peking Benny,

Tja på er!
Sitter på median nu, och jag kan sitta här för jag är inte med i gruppen som ska skriva manuset.Känns skönt faktiskt. Då kan jag jobba med mina rester som jag har (Oops!). Ja, vad kan jag säga om helgen. Fest i fredags. Det var segt till en början men efter ett tag blev stämningen bättre. Tydligen så är svenskar i finspång rädda för folk som inte kommer från Sverige till en början... Det var ju roligt att få reda på det i alla fall. Plus att människor här JÄTTE gärna lägger sig i andras förhållanden, och kommenterar vad man gör fel och vad man gör rätt. Det känns ju också jätte roligt att man måste sitta i ett hörn med sin pojkvän på en fest för att ha ett godkänt förhållande! Så jävla trött på det här stället känner jag. Jag vill verkligen härifrån! Men men nu ska vi inte vara negativa, kan väl försöka se det positiva med helgen istället - Som att jag spenderade helgen med mina troll. Ida och Josefin var ovanligt busiga i lördags. Vi såg på film också det blev The forbidden kingdom och Sex and the City (igen). Sen drog vi ut och satte upp affischer för Nice och det var ISKALLT! Våra händer höll på att frysa till is, sådan tur är att IDa har körkort och att det är varmt i hennes bil! Sen drog jagj hempt för att få sova litegranna.
Söndag, kalas för bror som fyllde 17 år, Grattis bror! Blev lite fika med familjen ingen släkt. Sen övningskörde jag för första gången! Och det var As roligt! Och det gick jätte bra, det enda problemet jag hade var backningen. Men det löste sig till slut. Blev till och med mörker körning första gången och det var riktigt läskigt måste jag säga. Kunde ju ploppa ut ett djur när som helst!
ajja nu ska jag skriva nsta engelska c uppgift, får aldrig lugn och ro ju! 

XoXo gott folk!

P to the ..... P A R T Y

Nu är jag äntligen hemma, efter en lång och tjurig promenad hem från skolan. Nu blir det att ta en liten power nap för det behöver lilla jag. Sen måste jag dra mig till 'grannen' Ida flr att göra iordning dem ohc mig till deras födelsedags fest ikväll. Älskar att vara stylist! Är lite osöker på kvällens outfit men det blir nog all black med lite POW make-up. (Svengelska, jag vet). Förmodligen en ganska tropisk liknande look. Mycket grönt och guld och lite blått sissodär, Voilá! hihi.  Det ska bli roligt ikväll, var inte så taggad förut eftersom att jag ska vara nykter. Men nu har jga ändrat mig för jag ska få träffa min Mattias idag och det har jag ju inte fått gjort på länge :)

Sitter och lyssnar
på min absoluta favorit gupp Muse.  Underbara musik alltså, och självklart så fort jag lyssnar på dem så minns jag tillbaka till koncerte Oktober - 07. Happy times. Det är det bästa med musik tror jag. En enda låt kan vara fylld med så många känslor och minnen! Har ni tänkt på det? Och det blir ju bara bättre när man hör dem live! (oftast).  Om ni vill se ett riktigt bra live-band ska ni se Muse, finns inget bättre.. Men ska nog kila vidare nu, till min säng dvs. Ha det bäst gott folk! :D


P.s - En jätte bra sida att skapa din egen spellista, finns nästan vad som helst där www.playlist.com. Självklart måste du bli medlem men det är gratis!

Today's  song: Muse - Starlight

                                                                                
Bild tagen av mig oktober -07 (med mobil också!)

Mrs Bixby,

Yes, nu är jag klar med Engelska redovisningen. Det var inte så mycket en redovisning än ett mer seminarie liknande framträdande. Men roligt var det faktiskt. Folket i klassen hade läst intressanta böcker och jag ska nog ta och läsa Twilight serien känner jag men först och främst ska jag fortsätta där jag var förut - En Vampyrs bekännelse. Läs den gott folk! Den är suverän, jag älskar den. Men det kan ju ha en del att göra med min besatthet av vampyrer i och för sig. Ni som läst tidigare inlägg vet att jag också är galen i True Blood, som är en vampyr serie! Mmm, True Blood I need some True Blood!
Idag ska mycket hinnas med nu har jag lektion men slutar snart och då är det dags att fixa biljetter till säljarna. Förmodligen sätta upp affischer också, men den rätta rektorn är inte här för tillfället  :/. Sen blir det religion, betygssnack och sen drar jag vidare. Förmodligen till banken måste ju checka så att jag har pengar till min älskade tröja jag SKA beställa! hehe. MEn nu ska jag fortsätta skriva en annan redovisnings liknande grej till samma ämne. Vi får aldrig lov där inte ..
Hade gött gott folk!  XoXo

Shoe love is true love!

Hem kommen från shopping rundan sedan ett tag tillbaka! Det blev inte mycket kläder men annat som jag behövt ett tag, men varit alldeles för snäl för att köpa själv. Som penslar till ögonskuggor(YES!), saltvattenspray, ögonfransböjare (min är sne sen jag klev på den), mineral puder, mascara m.m. Men det bästa köpet var ändå NYA skor* från skopunkten! Jätte fina är de! Och så blev det lite toppar från Gina Tricot. Jag kommer inte ihåg mer, men mitt minne tillhör ju en 80-årig gammal tant med alzheimer så det var väl inte lustigt!
Ida fick körkort idag  GRATTIS. Vi åkte med henne in till stan och sen mötte hon oss senare ohc skjutsade hem också, ska förmodligen dit sen senare för att planera lite till Nice och fixa och trixa med biljetter  och så.

Ni som läste mitt tidigare inlägg och undrade vilken bok det var jag läste så heter den Old School skriven av Tobias Wolff. Jag tycker att det är så roligt när ni lämnar kommentarar! Blir jätte glad, visste inte att någon människa läste min blogg :)
Nu blir
det till att käka mat (lax, mmm) och sedan skriva en kladd till den muntliga bok recensionen, ska bli lite roligt faktiskt. Det är till Engelska C, så det blir mycket engelska snack imorgon, YAY!

* jag älskar mina nya skor, hoppas bara att jag kan gå i dem utan att världen går under haha!

Bild på the new shoes





Write you later! XoXo

natti-natt,

läste ut boken nyss, det slutade med att han berättade om en person i boken som knappt nämns? Hel mysko tyckte jag. Men men, försökte lägga mig men det gick inte så hamnade här!

natti-natt,

läste ut boken nyss, det slutade med att han berättade om en person i boken som knappt nämns? Hel mysko tyckte jag. Men men, försökte lägga mig men det gick inte så hamnade här!

W, he is...

Lille W, fyllde ju 5 år idag. Och vilken gullig lille bror han är. Och så han firade sig själv haha! Kom innanför dörren vid sisodär en 16.00 och han kom skrikandes "Idag fyller jag 5 år" och så möttes vi  kramkalas. I födelsedags present fick han massa saker plus en batman dräkt som han sprang runt i, men den stora passionen var ju ändå att titta på sig själv i den fina dräkten! Roligt var det och han skulle minsann sova i den också. Gull unge säger jag!

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att plugga, kalasat och läsa min bok som ska vara klar på fredag! Den blir bara bättre och bättre, vilket är bra. MEd tanke på att jag ett tag över vägde att börja på en ny.. Tur att jag är envis i alla fall. Imorgon blir också en busy day. Först skola, få reda på massa betyg m.m. Sen in till stan och shoppa,shoppa,shoppa! Och sedan när jag kommer hem så ska jag läsa ett tag för att sedan dra dit josefin och ida är och beställa kläderna som vi ska ha :) Och fredag blir inte mindre stressig den. Först skola, sen träffa folk som ska sälja biljetter till NICE, För att sedan hinna hem lite snabbt och äta ohc göra mig iordning. Sen blir det väl till att hjälpa Ida o Josefin med lokalen. Och därefter förfest och sedan fest! Haha, inte nog med det, det blir väl att städa efter festen också! Tur att jag ska vara nykter känner jag...
Och lördag blir väl inte helt tom heller, ska fira två av mina bröder då. Så då kommer släkten hit och det blir väl halvt lite fest blablabla.. Och sist men inte minst söndag, då ska jag övningsköra och sen ska vi fira en av bröderna igen fast hemma hos mor. Ja, hellre upptagen än att inte göra något i alla fall! Men hade vilja träffa vissa personer lite mer, men nu är det ju så mkt. Vi får ta igen nästa vecka!
Jaja, nu blir det tillbaka till läsningen, hade gött gott folk!




vill tillbaks till paradiset!

Tally-ho!

Yep,yep. Idag ställde jag in provet, vill kunna göra det bättre, så att jag inte riskerar att få göra om det igen!
Har egentligen redan slutat men stannar kvar i skolan en stund till för att skriva lite arbeten m.m. Får ju ingenting gjort hemma! Så jag tänkte att jag lika gärna kunde stanna här en liten stund till.
Men det ska bli skönt att dra sig hemåt igen sen, för vädret är ju underbart! Det var så himla skönt att till skolan idag, när solen lyste och luften var alldeles lagom. Man märker ju att det fortfarande är vinter, det är var ju trots allt frost/snö på marken. MEn våren närmar sig! OCh jag längtar verkligen tills våren kommer på fullt allvar, våren är min favorit årstid nämligen. Alla blommor slår ut det mesta finns i färger! Så fint!
 Längtar tills imorgon när jag och Josefin ska till stan och så ska jag beställa min kära, vackra top. Och nya skor tänker jag köpa också. ! Ajja, nu ska jag fortsätta med min andra bok i engelska se, ni förstår. Vi fick ju två stycken. För våra lärara kandidater är såå duktiga. Blir nog en update sen senatse också!  Cya

Old School,

Tjenna tjenna,

Blev inte mycket plugg, kom fram till att det inte var så lätt att plugga. Bättre att läsa igenom skiten så jag har en aning om vart jag ska leta sedan på provet. Fortsatte istället läsa min bok Old School av Tobias Wolffsom  en Engelska C uppgift. Vi fick välja vilka böcker  vi ville och jag tog den här. I början var det väldigt svårt att hänga med, då författaren hoppade fram och tillbaka i handlingen och beskrivningar väldigt mycket. Han råkar nästan jämt komma ifrån ämnet. Dessutom är det inte så noga noterat vem som säger vad, vilket gör det ännu svårare att hänga med. Boken är väldigt överskattad, men dock väldigt hyllad. Nu när jag läst ungefär 60% av den börjar den bli bra. Jag tror att det är för jag har lärt mig författarens sätt att skriva (ja, det tog lång tid!). Handlingen är sisådär, men det fungerar. Huvudpersonen har ett alldeles för utbildat språk för sin ålder måste jag säga. Han pratar som om han vore 50 år fastän han är i min ålder, något år yngre kanske. Men den är värd att ta sig igenom tycker jag, och jag fastnade för en mening som väldigt starkt och jobbig människa i boken sa : Give in to fear is to already be dead. Det var något bra tycker jag och fick mig att tänka efter  VÄLDIGT mycket! Det får bli dagens visdoms ord!

Men nu är det dags att gå och lägga sig och läsa igen för att sedan somna in och ha sovmorgon till, hmm, 11.00 kanske?Jag börjar inte förns än 12.40 men ändå. Det blir alldeles lagom!  :)

Hade gött Girls n' Boys!

Shoe on you!

Plugga,
Plugga,
Plugga
..

Inte för att det hindrar mig att beundra dessa skor.. kom till mammsen!



älskar


http://lindaslya.blogg.se/category/pagaende.html
 <- Tävling, du vinner en SATC shoebox!

Babydoll

TJA på er!

Lång skol dag
, haha naevars. Började faktiskt klockan 12.00 som vanligt. Men den kändes lite lång med tanke på att jag går till 16.30. Men idag stannade jag inte på hela median iofs... Var tvungen att ha skjuts hem idag så jag drog vid 16.00. Dagen har varit ganska produktiv måste jag säga. Det började med ett förhör jag inte visste om, sen blev det håltimme och då satt jag och arbetade helatiden, på samhällen jobbade jag för en gångs skull och på median var jag. Just nu håller vi på med ett slut projekt på median, vi ska göra en lång film allihopa. Hela gruppen som varit delad i ett och ett halv år blev nu till en grupp. Alla måste samarbeta och vi delade ut arbeten och roller! Jag blir Scripta* och har ansvar för smink tillsammans med Hilda. Tur att jag får hålla på med någonting jag faktiskt tycker om! Så idag är jag riktigt glad.

Josefin åkte med i bilen då vi hämtade W, på dagiset, sen släppte vi av henne och hämtade A, på skolan. Snabb tripp till viberga hann vi med också lilla pappa och jag. Men nu är det dags att vara hemma och plugga till morgondagens prov! Yippie! Rättskunskap i hög grad. Inte för att jag kommer kunna göra bättre ifrån mig, eftersom att jag faktiskt anser att jag gjorde mitt bästa sist. Men sådant återstår att se. Imorgon blir det kanske en tripp till stan också. Måste köpa nya skor och lite kläder! Äntligen säger jag bara! Men det beror på om vi hinner, jag måste ju vara hemma ngn gång ( glömt tiden) och fira W, har fyller ju 5 år imorgon!

Jag har blivit kär också, ska beställa henne imorgon efter stan om min ekonomi tillåter det!YAAAY!

                                                                             
   Lurex Chiffon Babydoll Top



* Vet inte om det stavas så. Vi har iaf ansvaret för att alla ska veta vad de ska göra,vart de ska vara m.m. För jag passade tydligen för det enligt vissa personer. Jag är lite bossig av mig :)

Jag önskar ...

Jag ska plugga
Jag ska plugga
Jag ska plugga.


De säger att önskningar slår in om man önskar tillråckligt mycket.
Det märker inte jag av.

NICE

Juste glömde nämna det för er som läser min blogg.
Skolfest på NICE den 30/1
Förköp 70 kr
Entré 100 kr


Vi håller baren öppen för er som är 18+ förstås :)





3 dagar,




Jag har bara gått i skolan i 3 hela dagar. Och är reda fruktansvärt skoltrött. Jag orkar inte göra de uppgifter jag har, alla böcker som ska läsas ut & alla arbeten som ska lämnas in. JA! Listan är lång, men det jag vill komma fram till är att hur mycket vi än klagar nu. Så kommer vi att sakna det när vi inte har det mer. Sen när vi sprungit, sjungt och supit bort alla pengar på studentveckan. När vi står där efter "sommarlovet" så kommer det att kännas tomt. Men Sådan tur är ju att det öppnas ett nytt fönster med nya möjligheter. Jag funderar på att åka till USA i sommar och arbeta som läger ledare (om jag får jobbet), Sen tänker jag jobba året ut och efter det tänker jag försöka abeta som Au Pair i USA eller kanske backpacka i Sydost Asien? För att sedan söka till något universitet eller något. Jag vet verkligen inte vad jag ska plugga till, jag vet inte om mina betyg jag har nu räcker till, men sådan tur att komvux finns! :D

Nu ska jag plugga
rättskunskap. Fick ju inte så bra på förra provet så jag måste göra om det. Även om jag tycker att jag gjorde jätte bra ifrån mig. Jag gjorde verkligen mitt bästa, det här provet kommer garanterat inte att gå bättre i alla fall! MEn han ska envisas om att jag ska göra det i alla fall... Ajja, you gotta do, what you gotta do!

Dagens låt Aerosmith - Jaded

XoXo
-Amandisen



6 months, Final Countdown

Graduation (Friends Forever) lyrics- Vitamin C,

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
*Come* whatever
We will still be, friends forever .


Jag avskydde min klass i början. Men åsikter förändras, tider förändras. Nu är det ungefär ett halv år kvar tills tiden är inne (ute?). Tiden för studenten, avsked, tårar, saknad m.m. Jag kommer sakna min klass otroligt mycket. Har trots allt träffat de där människorna 5 dagar i veckan i snart 3 år ( Om vi räknar bort allt skolk m.m). Idag när skolan började så tror jag inte att det var en jävel som inte tänkte på att vi inte har så mycket tid kvar. Jag menar inte bara klassen utan alla människor i skolan, Treorna mest dock. Jag tror också att den känsla många av oss har är ångest. Känslan av att vi inte gjort tillräckligt bra ifrån oss, känslan och vetandet om att vi kunna gjort vissa saker annorlunda. Man kunde ha gjort mer, men kunde ha gjort mindre. Man hade kunnat ta lite mer tid för skolan, kanske lite mindre tid för skolan och mer för vänner,pojkvän eller familj?  Ja, listan kan bli riktigt jävla lång. Men istället för att fylla sitt huvud med sådana tankar kanske man ska ta vara på de tiden man har kvar? Tänkte på den lilla tid vi faktiskt ha kvar, och göra den till det bästa. Slita sig från det gamla, som man inte är nöjd med och skapa någonting som man faktiskt är nöjd med!
Jag vet att när mina vänner snckar om att vi ska göra ditt och datt i sommar, i höst & i vinter. De planerar för det kommande året som om att vi fortfarande har all tid i världen kvar.  Jag kommer på mig själv med att tänka
" Jag kanske inte ens är här då". Jag vet itne ens vart jag är i sommar? Jag kanske inte ens är i Sverige.  De kanske inte ens är här. Vi kanske inte borde göra så många framtids planer, utan istället försöka med att njuta av det vi har nu, ta vara på det...

P A R T E Y

Såhär galen ska en fest vara:

http://www.youtube.com/watch?v=BS3m2vyaCpI&feature=channel'
(länken öppnas på e ny sida)

en rolig fest ska vara mycket fulla, folk på dansgolvet, halvnaket lite här o där, Bra musik, bra folk, MYCKET folk, Olika folk. Gärna en lek pågående någonstans i byggnaden m.m. Ni fatar vad jag menar när ni ser videon :)

Punish the sin, love the sinner.




WOW!
Skolan har börjat igen, yeah! Och det första lilla amanda gör är ju självklart att komma försent (40 min). Väldigt klassiskt, i alla fall för min del haha. Plus att jag mådde dåligt så jag gick hem. Men sådan tur var att det var bra saker på tv, så att jag kunde sitta framför tv:n och låtsas att jag pluggar ifall någon skulle komma hem! :) 
Precis som jag gör nu,
sitter vid datorn och låtsas att jag skriver en uppsats. Men egentligen sitter jag och letar efter bra musik till NICE och snackar med folk om det, me den enda jag låtsas för egentligen är mig själv. Det är ju alltid roligt!
Inte för at jag klagar, jag menar jag hittar faktiskt riktigt bra musik haha :D
Menudo feat. Akon - Echo, bland andra låtar.

I morgon blir det inte Stockholm som planerat istället blir det skola. Och efter skolan blir det förhoppningsvis Norrköping med J&J, Jennifer ska sminka sig cå då passar jag på att tigga snålskjuts så jag kan "köpa" lite för mina presentkort så att jag blir av med dem. Efter stan så lir det att dra hem och göra sig iordning direkt för en Ute kväll med J&J & co. Vet inte vilka det är men har väl ett hum om vilka det kan vara... resten av helge är faktiskt inte planerad, jag tar den som den kommer. Men jag hoppas faktiskt på balklännings-jakt. I need one, I need one right now! Men ska itne hoppas så mycket, Evsan verkade inte så på idén längre :)

Men nu ska jag dra vidare lite. Måste, tro det eller ej, plugga nu.

XoXo

Bitterljuvt





Vilken mysig dag. dagen innan skolan börjar har varit en riktigt bra dag. Mattias var här tittade på 2 and a half men. Ganska rolig serie, men jag skrattar inte åt varenda mening som vissa gör :)
Har precis sett klart på den tolfte avsnittet av min nyfunna serie (the secret life of the american teenager).Okej, de är 15 år, ska ha barn och de gifter sig? Vad säger det egentligen om dagens samhälle? Utvecklas vi bakåt? Vi gifte oss i deras ålder under medeltiden och BAKÅT! Klart att det rä roligt att de hittat varandra blablabla. Men det är ju inte ens hans barn, är han verkligen villig att bli av med en stor del av sitt liv på grund av en tjej ahn sa att han älskade innan han ens kramat henne? Love works in mysterious ways.. som man brukar säga. Ville bara skriva av mig lite nu är det dags för "friends" och sedan sova.Imorgon blir det lite mer när klockan inte är så mycket (alla sover utom jag) Ha de gött gott folk!
Stockholm på fredag också ;)


XoXo
- your A

Tjollahopp!

Long time, no see. Ja, det har ju faktiskt varit lov och jag har inte haft tid att sitta framför datorn.
Bara framför TV:n den är mycket snällare. Jul, nyår båda väldigt lyckade många presenter. Lycko-önskningar m.m.
True Blood är slut. NO! Men Den amanda jag är så kommer jag ju självklart att hitta en till serie att följa (den ersätter absolut inte Trueblood). The Secret Life of the american Teenager! En bandgeek har sex med en kille på bandcamp. Det varade i ( jag citerar) "inte mer än 2 sekunder". I alla fal så blir hon gravid och alal får reda på det. Triangel dramor hit och dit. Otrohet . Ja, drama helt enkelt. Drama är ju någonting man behöver lite då och då. Och tack och lov för Youtube säger jag bara. Ser alla avsnitt där btw. Nästan allting finns där! :D

Inte för att vara negativ nu
, vilket jag egentligen är, men jag är sjuk igen. Har varit det sen efter nyår. Men för att se det från den ljusa sidan så är jag i alal fall inte magsjuk. vilket är väldigt positivt med tanke på att jag är rädd för sådant.. hihi.

Nu ska jag återgå till The Secret Life of the american Teenager, på youtube, Me det kommer förmodligen mer imorgn. Det är ju dagen innan skolan börjar trots allt.
Hade fint folk!
- Amanda

Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0