2011-10-27 NO! IT'S OVER

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!  Det är över.
Jag kommer ihåg när jag såg den första filmen och tänkte a men det är fortfarande 7 stycken kvar. Jag minns när jag såg sista Sagan Om Ringen filmen och tänkte "jag har ju i alla fall Harry Potter". Men nej. nu är det över.
Såg precis sista filmen och jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket till en film. Jag grät från början till slut utan stopp. Delvis för att filmen är sorglig och delvis för att jag visste att det var sista filmen. Kommer ni ihåg hur små de var i början? Herregud. NEJ jag vill itne att det ska vara över!!

Jaja, jag vet att jag fortfarande kan titta på filmerna men det är fortfarande inte samma sak. Harry Potter är någonting jag växt upp till. Filmen var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara och mina förväntningar för Voldemorts död överträffades. Det vardet enda jag ville säga. kommer sakna filmerna otroligt mycket och nä'r jag kommer hem ska jag börja läsa böckerna :)


2011-10-25 YEAH Son!

Yeah son!  Cheppis och min nya..mening?citat? Catch phrase?  ajja, vi har i alla fall fått det från olika håll och vå går och säger det helatiden med en viss ton också! Hoppas att allt är bra med er där hemma här är det awesome :)

Idag är det dåligt väder men i helgen och igår har det varit underbart. Igår var det 32 grader och tyvärr var jag tvungen att spendera heladagen i skolan men i helgen var jag på strande och tog mitt första dopp (i bondi beach iaf). Och visst blev jag solbränd. Denna bränna ska vi jobba på tills jag kommer hem! Just nu sitter jag mest och lyssnar på musik och försöker börja plugga men det går ju sisådär.

Ska berätta om De senaste två veckorna. De har varit väldigt mycket spindel aktivitet, sådant man får räkna med när det är vår antar jag...tyvärr. Härom kvällen skulle jag gå ut med sopporna och det är mörkt utanför vår trappa och så tyckte jag se någonting röra sig men tänkte inte mer på det. Men så tittar jag närmre och vad ser jag inte då? jo en spindel lika stor som min HAND! Jag gjorde en kullerbytta baklänges och sprang upp i panik till mina roomates och de var jut vugna och se den såklart så jag var ju tvungen att visa. Och de kan intyga att jag inte överdrev om storleken! tänk er att stå i mörkret och så mitt framför erat ansikte säger glider en spindel, lika stor som din hand, ner för sin dumma imse vimse spindel tråd. USCH!! Tyvärr hade spindeln hunnit en bit när jag tog fram kameran så det blev inga bra bilder tyvärr. Men har en här längre ner iaf.

Sen har vi firat Cheppis födelsedag och det var hur roligt som helst. Tyvärr missade vi det sista tåget så vi blev kvar på Kings cross tills typ 6-7 på morgonen som vanligt. Men vi gick till skolan dagen efter i alla fall. Cred till oss :D

sen har jag varit på två dates. Lugna er släktingar ingen kärlek här utan det är bara skönt att komma bort från hemmet och gå ut och käka och lära känna nytt folk. No tricky buisness. Det var jätte kul :)  Men nu är det plugg som gäller eftersom att det är mycket att göra nu. Det är tyvärr bara 24 dagar kvar tills vi åker, och jag säger tyvärr för att jag verkligen kommer att sakna Sydney. Jag längtar efter att komma hem men det känns bitterljuvt eftersom att när det väl är dags att åka tillbaks till Gotland sen kommer det inte finnas någonting att göra... :(

Juste det finns bilder från när jag och cheppi arbetar i Labbet. Men jag tror att Cheppi missförstod vår uppgift och försökte äta snäckorna istället.. Dumma kvinna, ibland måste jag lära henne så mycket saker!

saknar er! <3  Mamma om du läser titta inte på spindel bilderna!








Bild nr 1: Mega Spindel vid namn Kompis (Annies kompis inte min)
2: Cheppi Äter Fossil snäckor
3: Min snäck samling påväg att sorteras
4: Cheppis födelsewdag med sköna (men väldigt fulla
) grabbar
5: Joel och David som vi alltid träffar på random ställen!
6: Bondi to Bronte walk
7: Kyrkogården på Bondi to Bronte Walk
8: Samma
9: Jag och cheppi när vi missade sista tåget. Tog en promenad och hittade denna fina sak!    

Tips på lite låtar ni måste lyssna på:
Far East Movement - Animal och  so What
Rihanna - We found Love
BMHT - this sadness will never End
Skrillex - E.T Remix och  Rock That body
Audio Push - Up N Down
Sean Paul - She doesn't mind



2011-10-18

Hej allihop!
Det har inte varit så livat här i bloggen och anledningen till det är helt enkelt på grund av att det enda jag har gjort de två senaste veckornma är att hänga youtube och pluggat. Inte så intressant kanske! Men vädret har blivit bättre nu och i smdags låg jag på upfarten och solade och pluggade. Jätte mysigt!

Hade inte skola idag men åkte till Uni för attboka labbtid! Och då såg jag och Cheppi att universitetet hade carneval :D. Bara två karuseller och kön var otroligt lång! Det blev inget åkande och ingen sockarvadd men vi drog till en av alla hundra matställen och köpte en bit pizza var och njöt av att vara i solen. sen drog vi hem och nu sitter jag här! :)  På torsdag (tror jag) fyller cheppi 23 år. Vet itne riktigt hur vi ska fira men hon påstår att hon blir 17 så kanske något man gjorde i den åldern? :P

hopppas att allt är bra där hemma!

Puss och Kram

2011-10-13

Jag ska presentera mr Todd.  Picture of the day.
ledsen, bilden är suddig för vi skakade lite granna. Tydligen trodde Todd att han var välkommen i badkaret. Och efter jag dödat honom hoppade han rakt upp och jag skrek VÄLDIGT högt!

2011-10-07 To do list.

To do list
1. Make to do list 
2. Check off first thing on list 
3. Realize i already accomplished two thing 
4. Reward myself with nap


That's right, SON!  :D



"THAT AWKWARD MOMENT when you're about to hug someone handsome....and then you hit the mirror."

Quotes from PapaJumba, KevJumbas dad. :D

2011-10-03

Yes.  Helgen då.  Inte mkt men vet ni vad jag gjorde i lördags? Paddlade kajak i havet mionsann!
Avundsjuka? Javisst. Haha ner skojade bara. Men visst paddlade vi kajak. Jag och Cheppi delade på en och så hade vi en timme på oss. vi hittade en underbart mysig strand som vi hängde på lite granna och jag hittade en massa snäckor som jag tänkte ha med mig hem. (Men jag glömde dem i kajaken). Det var otroligt roligt och det är verkligen någonting jag skulle kunna tänka mig att göra igen och jag rekomenderar det verkligen :)

Men vet ni en till positiv sak? VI har beställt flygbiljetter HEM! :D  Åker härifrån den 19 november och kommer hem den 19 november kl 16.35. Och nej, flyget är inte så kort utan vi åker faktiskt bakåpt i tiden när vi åker härifrån.. eller från Peking blir det ju dock men ajja, ni förstår tanken bakom påståendet :)


Tyvärr har jag inga roliga bilder från lovet (förutom aquarium) då det regnat och åskat konstant :/

Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0