GOD JUL PÅ ER!

GOD JUL! JA minsann det får vi hoppas. Gissa hur jag blev väckt förut?
Min Pappa spelar JÄTTE hög skrikig heavymetal Julmusik! Mysigt värrw säger jag bara och vid nio tiden också! Men det var roligt i alla fall för det är så sällen det händer.
Har ni tittat ut? DET SNÖAR! Ett Christmas Miracle!Jag tror ärligt talat att det är vad de flesta vill ha under julafton, snö, det är viktigt för julkänslan. Jag blev så otroligt glad när jag drog upp persienerna och såg tt det var helt vitt utanför mitt fnstar!Jag sprang som ett barn till de lite äldre barnen i familjen ( som inte vaknat av pappas musik) och skrek : DET SNÖAR ! KOLLA! Sen sprang jag vidare.
Jag fick en julklapp utanför dörren cokså,  VeckoRevyn. Måste tillbringa tiden med någon när man väntar på alla julklappar och julmat ju!
Nae nu måste jga gå och käka julfrukost med resten av min familj, inann jag svälter ihjäl som barne i Afrika som inte vet vad jul är. Men deras Religion firar inte ens jul (jag syfter på låten " Do they know it's christmas time at all" - Aid 20?

FELIZ NAVIDAD!



Dan före dopparedan!

wihoo. Ja just det. Dan före dopparedan. Jag vet inte vartifrån uttrycket kommer, men jag ska fortska lite i det tänkte jag!
Nu har halva släkten åkt, kanske träffar de imorn. Men kanske inte. Min dagsordning blev inte som jag trodde. Men det fanns självklart roliga överraskningar i alla fall! Som att jag hunnit sola idag, plus att det blir sällskapsspel nu med Pappa o Jenny. Mycket trevligt tycker jag. Nu blir  det till att ringa ett par samtal, sedan spela! 
TREVLIG DAG FÖRE DOPPARE DAG!

God Jävla Jul!

Jaha, jag vet att jag klagar. Men bloggar är till för att skriva av sig och det är just vad jag behöver just nu. För en dag så såg julen ljus ut. EN jävla dag. Nu ska inte pappa o de följa med hem till farfar&farmor. Utan nu blir det vi skilsmässobarn som får pallra sig dit själva! De påstår att de gör det för att de inte orkar åka omkring på julafton och att de gör det för dem små. Jaja, jag tror säkert att mina små syskon bryr sig om vart de är någonstans, nejkdå de bryr sig inte om julklapparna. Det ända som spelar någon roll för dem är vart vi firar jul. SÅ FAN HELLER! Det är vi större barn som bryr oss om vart vi ska vara någonstans, det är ju ttots allt vi som ska åka till alla familjer! Eftersom att vi vill träffa alla och de vill träffa oss. Nej då Pappa o de kunde inte ens spendera en ända tmme hos farfar o dem. Om ni undrar varför det betyder så mycket för mig att vara hos farfar&farmor så är det för  att det är det ända stället där det faktiskt känns som julafton! Vi har varit där sedan vi var små, men under de senaste 4 åren har vi varit hemma. Då Jennys släkt kommit hit. De är jätte trevliga och jag tycker om dem. Men jag har faktiskt inte varit med om en mer tråkig julafton än de som jag spenderat med dem! Vi syskon går ner till våra rum ohc sitter vid datorerna för att det är så tråkigt där uppe, eftersom att vi inte kan vara i köket. Eller om man sitter i vardagsrummet så blir man ignorerad. FAN! Nu är jag riktigt arg, och JA jag vet att jag svär med det skiter jag i!

Snälla rädda min julafton! Den har inte funnits på 4 år!

Explore Everything, Stop at Nothing.

Sitter med världens huvudvärk och är jätte trött. Ska sova snart . Det är så underligt att man blir så trött av att shoppa, när det är bland det bästa man vet. Har varit i Linköping idag och köpt julklappar till de ända jag tänker köpa julklappar till. Eftersom att de köper till mig, egentligen hade jag gärna sluppit eftersom att det känns elakt att köpa till dem när jag inte ens kan köpa till min familj. Denna julklapps press... Men de blir nog nöjda i alla fall. Annars blir jag faktiskt arg haha :D

Imorn ska jag köpa J's present som jag beställde förra veckan. Så det blir en liten runda på stan. Det roliga är att hon ska köpa min julklapp under samma tid. Det blir nog att spionera på henne lite smått ... Sen efterdet blir dit att dra sig hemåt för att klippa o klistra med allt det sista, med julklappar och sy lite granna med kläder m.m som ska användas under julhelgen. Släkten kommer lite senare undersgane för att ta en fika, inget stort. Det var planerat att vi skulle ha en "uppe sittar kväll". Men det blev dock inställt. Jag och min lilla syster vann ju kampen om hur vi ska fira vår jul. De senaste jularna har varit de tråkigaste i mitt liv. Jag kan till och med minnas stunder då jag suttit vid datorn på självaste JULAFTON. Men nu ska vi vara hemma hos farfar/farmor precis som när vi var små. Så först sova hos far sedan dra till f/f och efter kalleanka blir det att dra hem till mor för att träffa resten. Att vara skilsmässobarn har dock sina fördelar, många julklappar! Men det är självklart jobbigt också men jag skulle nog inte göra någonting för att byta ut de människor jag har i mitt liv just nu. Tillbaka till dags ordningen. Efter att släkten varit här så kommer M, hit! Mysigt mysigt <3

Till något annat. Juldagen är ju spikat då blir det fest på hotellet med resten av Finspång. Känns som att alla ska dit!
Det ska bli riktigt roligt, hoppas jag får ngt snyggt att ha på mig tills dess bara. Måste ju vara fin! Det blir att slappa hela dagen, sen göra sig iordning och dra till Evs tror jag. sen blir det utång!
Nyår är en annan sak,  är bjuden till flera fester men det är väl ingen som lockar så himla mkt kanske. Men det kanske beror på att jag känner att jag inte orkar. Men det ordnar sig ..  ajja ska dra mig nu :)

-Om du/ni undrar varför jag skriver förkortningar på namnet så är det heltenkelt bara för att jag testar lite. Plus att alla ska ha så långa namn! Men det var tråkigt så jag slutar nog nu för det känns väldigt gossip girl!

Honestly I have to go, to Las Vegas or Monaco

Sitter hos J. ska titta på True Blood snart. Och väntar på att M, ska ringa Men var tvugna att vänta på alla som ska lämna pengar och hämta biljetter hit och dit. Så medans hon krånglar med det sitter jag här plus att jag tittar på Sex and the city. Fick ett lite lustigt erbjudande idag. Eller lustigt och lustigt, det beror väl på hur man tar det. En vän till mig som Bor i Italien, vi träffades på Malta i sommras, frågade mig om inte jag kunde komma ner till Rom över nyår. Bara över några dagar. Då sa jag till honom att jag inte kunde för jag inte har några pengar och en massa anledningar också. Då säger han till mig att jag får gratis boende hos honom plus att hans agentur kan betala flyget! 
- För det första, var får man idén ifrån?
- Vad säger man till någon som ger ett sådant erbjudande?



Jag tackade nej i alla fall, jag har ju någon annan nu som jag tycker mycket om. Och jag vill vara med honom och mina vänner här hemma på mitt lov. Men seriöst! Vad säger man? Vad är det för förslag, erbjudande? Jag menar, jag vet inte vad jag ska säga om det eller vad jag tänker om det. Jag är helt mållös. Det kanske var romantiskt, det kanske inte alls var det. Jag vet inte. Som sagt jag är mållös.

- XoXo

Jul, jul strålande jul

Dagens låt: Wham! - Last Christmas
Dagens citat: Nae, du vet hur karlar är.


Sitter och väntar på att J, och hennes mor ska hämta mig. Vi ska knarka Trueblood ikväll med natur chips!
Har precis hjälp till Mor med att slå in julklappar, hade lite mysig julmusik till som gjode stämningen väldigt julig. Vilket behövs i sådana här tider! Har nämligen svårt för att få julkänsla i min ålder, börjar ju bli så gammal o grå nu!
Dagens låt förmedlar julkänsla i sann anda tycker jag, ingen jul utan den eller Mariah Carey's " all I want for Christmas is you". Men men gotta go  byebye

xoxo

Åttahundra Grader!

800 grader, du kan lita på mig! Du kan lita på mig!
Vilken lyckad kväll! Vi började med välkomst drinkar, de var jätte goda. Och den hade inget namn ännu så J, ska döpa den till något eftersom att det var hennes dag. Sen käkade vi jätte god mat men vissa kunde inte äta upp eftersom att de redan hade ätit hemma eftersom att maten där var försenad! Sen efter det så kom bandet och började spela, det hade dock inte kommit så mycket folk ännu, så det var vi som var hejarklacken och peppade dem haha! Det blev shottar och drinkar för hela slanten, men inte min slant ;)

Sen började folk dyka upp och dansgolvet fylldes, då det var lite dansbands aktig musik i början så blev det lite bugg. Och jag kan verkligen inte bugga så det gick ju som det gick. De i vår ålder droppade in gäng efter gäng och då blev det full rulle. Dans hela tiden, önska låtar, sjunga riktigt högt! Jag tror att alla hade roligt och det var det som gjorde kvällen så himla lyckad. Förutom att födelsedags barnet hade några stunder av "för tajt klänning och svårt att andas", men sådan tur för henne att jag hade extra klänning med mig som man faktiskt kan andas i! Kvällen gick mot sitt slut alldeles för snabbt, bandet slutade spela vid kl. 02.00 och då blev det kramisar ( crush på P, basisten). Då blev det ju efterfest såklart, där jag fick dne godaste drinken som K, gjorde Rosa Pantern heter den. Den har det en drink  ska ha!Men vi stannade inte där så länge för vi blev trötta så då åkte vi hem. Men vilken kväll!

Gotta go I need some True Blood!


This I love.

This I love - Guns N' Roses . Ett mästerverk av Axl Rose. Men resten av albumet är inte lika mycket att hurra för kanske.
På ett sätt känns det som att när Guns N' Roses hade sin storhets period så valde de att sluta alldeles för tidigt, och nu vad är det, 12 år sedan? Så har de släppt ett nytt album. ryktena säger att bara en av original medlemmarna är kvar. Är det verkligen GNR då?

Det jag vill få fram är att GNR verkligen var hur bra som helst.  Deras tid kanske inte är över ännu, men de borde ändå inte "slutat" så tvärt som de gjorde. Deras musik är legendarisk, ja jag tycker det i alla fall, vem känner inte till ngt från dem? Men när man lyssnar till "this I love" så smälter man. Texten är så vacker. Och hans röst gör så att jag ryser. Det får låta hur mesigt som helst när jag skriver det. Men ett mästerverk är ett mästerverk, och i sann GNR anda också!


No matter how I try
They say it's all a lie
So what's the use of my
Confessions to a crime
Of passions that won't die
In my heart

So if she's somewhere near me
I hope to God she hears me
There's no one else
Could ever make me feel
I'm so alive
I hoped she'd never leave me
Please God you must believe me
I've searched the universe
And found myself
Within her eyes




Riktigt bra om jag får säga det själv. Kan lyssna på den om och om igen.
Tll Något annat nu kanske, ska käka snart sen blir det dags att förbereda sig inför kvällen som kommer. Middag på hotell De Geer som jag redan nämt, med J, och några till. Efter det blir det fest där. Och då kommer I, också att dyka upp- och hoppas att kvällen blir lyckad för er!

Tasse, Tasse mjau!

En blogg då, finns inte mkt att skriva just nu. Ska göra mig iordning lite granan för att dra till I, och sminka henne det är ju hennes födelsedag så hon ville vara lite fin. Efter det blir det att dra hemåt igen för att käka, sen ska jag till J, för att göra henne fin och mig själv förstås. Vi ska käka middag på hotellet eftersom att det är hennes födelsedag också! Mysigt mysigt! Därefter lär det bli dans, mat och drinkar och det låter väl inte alls dumt?
Jajja nu måste lilla jag dra mig och vara irriterad på blogg.se någon annanstans än just här haha.
HADE!

xoxo




Blogg, blogg,blogg.   Vill ha en annan design men blir galen för det fungerar ju inte!
ge mig lättare instruktioner tack! Ingenting stämmer ju. ARGH!!!

Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0