2011-10-25 YEAH Son!

Yeah son!  Cheppis och min nya..mening?citat? Catch phrase?  ajja, vi har i alla fall fått det från olika håll och vå går och säger det helatiden med en viss ton också! Hoppas att allt är bra med er där hemma här är det awesome :)

Idag är det dåligt väder men i helgen och igår har det varit underbart. Igår var det 32 grader och tyvärr var jag tvungen att spendera heladagen i skolan men i helgen var jag på strande och tog mitt första dopp (i bondi beach iaf). Och visst blev jag solbränd. Denna bränna ska vi jobba på tills jag kommer hem! Just nu sitter jag mest och lyssnar på musik och försöker börja plugga men det går ju sisådär.

Ska berätta om De senaste två veckorna. De har varit väldigt mycket spindel aktivitet, sådant man får räkna med när det är vår antar jag...tyvärr. Härom kvällen skulle jag gå ut med sopporna och det är mörkt utanför vår trappa och så tyckte jag se någonting röra sig men tänkte inte mer på det. Men så tittar jag närmre och vad ser jag inte då? jo en spindel lika stor som min HAND! Jag gjorde en kullerbytta baklänges och sprang upp i panik till mina roomates och de var jut vugna och se den såklart så jag var ju tvungen att visa. Och de kan intyga att jag inte överdrev om storleken! tänk er att stå i mörkret och så mitt framför erat ansikte säger glider en spindel, lika stor som din hand, ner för sin dumma imse vimse spindel tråd. USCH!! Tyvärr hade spindeln hunnit en bit när jag tog fram kameran så det blev inga bra bilder tyvärr. Men har en här längre ner iaf.

Sen har vi firat Cheppis födelsedag och det var hur roligt som helst. Tyvärr missade vi det sista tåget så vi blev kvar på Kings cross tills typ 6-7 på morgonen som vanligt. Men vi gick till skolan dagen efter i alla fall. Cred till oss :D

sen har jag varit på två dates. Lugna er släktingar ingen kärlek här utan det är bara skönt att komma bort från hemmet och gå ut och käka och lära känna nytt folk. No tricky buisness. Det var jätte kul :)  Men nu är det plugg som gäller eftersom att det är mycket att göra nu. Det är tyvärr bara 24 dagar kvar tills vi åker, och jag säger tyvärr för att jag verkligen kommer att sakna Sydney. Jag längtar efter att komma hem men det känns bitterljuvt eftersom att när det väl är dags att åka tillbaks till Gotland sen kommer det inte finnas någonting att göra... :(

Juste det finns bilder från när jag och cheppi arbetar i Labbet. Men jag tror att Cheppi missförstod vår uppgift och försökte äta snäckorna istället.. Dumma kvinna, ibland måste jag lära henne så mycket saker!

saknar er! <3  Mamma om du läser titta inte på spindel bilderna!








Bild nr 1: Mega Spindel vid namn Kompis (Annies kompis inte min)
2: Cheppi Äter Fossil snäckor
3: Min snäck samling påväg att sorteras
4: Cheppis födelsewdag med sköna (men väldigt fulla
) grabbar
5: Joel och David som vi alltid träffar på random ställen!
6: Bondi to Bronte walk
7: Kyrkogården på Bondi to Bronte Walk
8: Samma
9: Jag och cheppi när vi missade sista tåget. Tog en promenad och hittade denna fina sak!    

Tips på lite låtar ni måste lyssna på:
Far East Movement - Animal och  so What
Rihanna - We found Love
BMHT - this sadness will never End
Skrillex - E.T Remix och  Rock That body
Audio Push - Up N Down
Sean Paul - She doesn't mind





Kommentarer
Cheppih

Yeah SAAAN!!! Det var nog den där snäckan som fick mig att bli sjuk och tappa rösten.

2011-10-25 @ 10:29:07
e v e l i n a ♥

Skööönt det verkar :D hoppas du har det bra

earcuffen är från glitter :)

2011-10-25 @ 16:16:47
URL: http://evelinabravo.blogg.se/
sari

Usch,vilken spindel! Jämför man med teglet så ser man ju storleken!

Ha det bra! /faster Sari :)

2011-10-25 @ 18:35:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Isabella Skyline

Explore everything , stop at nothing.

RSS 2.0